GeForce Experience "Ayarlar alınamıyor. Daha sonra tekrar deneyin" sorunu

LossSantos

Megapat
Makaleler
1
Geçen hafta bilgisayarıma format attım. Attıktan sonra ne yaptıysam GeForce Experience düzelmedi. Oyunu buluyor ama optimize edemiyor. Ayarlar alınamıyor diyor. DDU ile silip yükledim. Tekrar tekrar kaldırıp kurdum, bugün tekrar format bile attım gene olmamış. Sadece Valorant'a özel durum değil. Format attığım için şimdi sadece o var diğerleri iniyor. Oyunun ayarları alınamadığı için de ne ekran kaydı alabiliyorum ne başka bir şey.
MSI GE73 8RF

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-07-14 222407.png
    Ek Açıklama 2021-07-14 222407.png
    148,1 KB · Görüntüleme: 128
  • Ek Açıklama 2021-07-14 222428.png
    Ek Açıklama 2021-07-14 222428.png
    138 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Bendede aynı sıkıntı var asus laptopum geldi 3 gün önce oyunu buluyor ama optimize etmiyor aynı şekilde bazı oyunlarda da başlata bastığımda steame atıp bu ürün ülkenizde yoktur falan diyor.

Geçen hafta bilgisayarıma format attım. Attıktan sonra ne yaptıysam GeForce Experience düzelmedi. Oyunu buluyor ama optimize edemiyor. Ayarlar alınamıyor diyor. DDU ile silip yükledim. Tekrar tekrar kaldırıp kurdum, bugün tekrar format bile attım gene olmamış. Sadece Valorant'a özel durum değil. Format attığım için şimdi sadece o var diğerleri iniyor. Oyunun ayarları alınamadığı için de ne ekran kaydı alabiliyorum ne başka bir şey.
MSI GE73 8rf.

Aynı sorun bende de var senin de denediğin gibi her yolu denedim DDU olsun format olsun ama bir türlü çözemedim. Sanırım bizimle alakalı bir durum değil yakında güncelleme getirip çözerler bence.

beyler çözen olursa lütfen burayada haber etmeyi unutmasın (youtube da forumlarda yabancı içerikler olsun herşeyi denedim hiç biri çözmüyor ve oyunlar açılmıyor bu hatadan dolayı)

Aynı sorun bende de var dünden beri. Galiba genel bir problem. Format attım, komple silip tekrar yükledim, 0 sonuç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı