GeForce Experience Dying Light 2 için kod verdi

İşletim sistemi
Windows 10

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bir anda bildirim atarak bana Dying Light 2 için oyun içi eşyalara sahip olabilecegim kod verdi daha sonra da etkinleştirmem için beni Dying Light'ın sitesine yönlendirdi. Bende Dying Light 2 bile yok ve ekran kartını aldıgımda yanında böyle bir hediye verilecegi falanda yazmıyordu bildigim kadarıyla neyin nesi oluyor bu? Ben Dying Light 2'yi Steam'den alırsam bu GeForce'un verdigi kodları DL2'nin sitesine yazarak Steam'deki oyunla nasıl birleştirmiş olacagım anlamadım da.

Dümdüz bir oyun içi içerik. Kıyafet ve kask veriyordu sanırım. Oyuna sahip değilseniz önemsiz.
Oyunu alıcaktım zaten bugün yarın iyi denk geldi aslında ama bu verdikleri kodları oyunun kendi sitesine yazınca benim steam hesabıma nasıl etki ediyor onu anlamadım.

175 TL DL2, tuzlu biraz.
Deger bence hazır ekran kartınıda degiştirmişken herşey yüksekte o atmosferi deneyimlemek lazım

Bir anda bildirim atarak bana Dying Light 2 için oyun içi eşyalara sahip olabilecegim kod verdi daha sonra da etkinleştirmem için beni Dying Light'ın sitesine yönlendirdi. Bende Dying Light 2 bile yok ve ekran kartını aldıgımda yanında böyle bir hediye verilecegi falanda yazmıyordu bildigim kadarıyla neyin nesi oluyor bu? Ben Dying Light 2'yi Steam'den alırsam bu GeForce'un verdigi kodları DL2'nin sitesine yazarak Steam'deki oyunla nasıl birleştirmiş olacagım anlamadım da.
DL2'nin 1. yıl kutlamasına özel olarak Nvidia tarafından dağıtılıyor o kod. Oyunda kullanabileceğiniz kıyafet, kask ve yanlış görmediysem kılıç içeriyor.

Kodu Techland GG hesabı açarak kullanıyorsunuz. Steam'den aldıktan sonra Steam hesabınız ile Techland hesabını birbirilerine bağlarsanız içeriğiniz oyununuza geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı