GeForce Experience görüntü ölçeklendirme doğru çalışmıyor

Siodhach

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
285
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar, GeForce Experience'in görüntü ölçeklendirme uygulaması ile FPS arttırmak istiyorum fakat ben bu özelliği açtığım zaman 3840x2160 yani 4K çözünürlüğe geçiyor. Monitörüm hem 2K 165Z hem 4K 60Hz destekliyor ama ben 4K özelliğini kullanmıyorum ve istemiyorum. Bundan dolayı Experience'da ki ölçeklendirme yerinde zaten çözünürlük seçme yok. Benim sorum ya istediğim çözünürlüğü nasıl yapacak ya da o olmazsa ben 4K özelliğini nasıl devre dışı bırakırım veya silerim?

Ekran kartı: RTX 3060.
Monitör: MSI G273qf.
 
Ölçeklendirmeyi Denetim Masası'ndan yapmayı dene ve sadece oyunlarda çözünürlüğü değiştir bilgisayarın ana çözünürlüğünü değiştirme
Hocam Win 10 kullanıyorum ve denetim masasında ölçeklendirme ayarını göremedim. Hocam ben oyunlarda NIS ile düşürmek istiyorum fakat dediğim gibi monitörüm 4k'yı desteklediği için onun üzerinden yapıyor. Ben 2k üzerinden yapmasını istiyorum.
 
Hocam Windows 10 kullanıyorum ve denetim masasında ölçeklendirme ayarını göremedim. Hocam ben oyunlarda NIS ile düşürmek istiyorum fakat dediğim gibi monitörüm 4K'yı desteklediği için onun üzerinden yapıyor. Ben 2K üzerinden yapmasını istiyorum.

Ölçekleme gözükmüyorsa GeForce Experience'nin son Game Ready sürücüsü kurulumu diye bakın önceki sürümlerde sorun çıkabiliyor
 

Geri
Yukarı