GeForce Experience güncellemesinden sonra GPU:VRAM hatası

ejderpanda

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, Technopat'ta yeniyim.

Dün akşam Geforce Experience güncellemesi bildirimi geldi, güncellemeyi indirdim ve kurdum.
Kurduktan sonra "PES 2013" ve "Age of Empires 3" oynamaya çalıştığımda minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor (GPU:VRAM 128 MB) hatası aldım tüm araştırmalarıma rağmen sorunu çözemedim. Sizlerin yardımına ihtiyacım var.

9G9JbQ.jpg

• Geforce Experience güncellemeden önceki versiyon: 368.81
  • Güncellediğim versiyon: 372.54
Aldığım hatalar:
  • PES 13'de aldığım hata
  • PES 13 settings kısmı
  • Age of Empires 3'de aldığım hata
D38NGz.jpg
Wb6MpL.jpg
7AV01v.jpg

Nvidia'nın sitesinden sorun çıkmadan önceki kullandığım driver versiyonu indirip onu tekrar kurdum, sorun çözülmedi, yönetici olarak çalıştırdım, grafik işlemciyle çalıştırdım, Nvidia denetim masasından yüksek grafik ayarlarına entegre ettim hiçbir şekilde sorunu çözemedim.

Laptop özelliklerim ve Geforce Experience arayüzü:

VEgq8V.jpg

İşten gelip bi kaç saat oyun oynama keyfim de kalmadı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu işlemi gerçekleştirdim ama neticede bir değişiklik olmadı. Sinirden 2 kere formatladım laptopu. Yine başaramadım. Hiçbir sorun yok iken her gün oynadığım oyun bir anda bu hatayı veriyor ve düzelmiyor. Nvidia yeni güncellemeler ile bu sorunu ortadan kaldırır mı sizce? GeForce Experience Beta üzerinden feedback yaptım ve durumu Türkçe ve İngilizce izah ettim ama geri dönüş sağlamadılar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı