Toplanacak R7 9800x3D sisteme ne eklenmeli?

• Konuyu başlatan Eraayy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 273

Eraayy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, parça parça sistem toplamaya başladım. Aldığım parçaları paylaşacağım ancak kasa, sıvı soğutma ve SSD konusunda desteğe ihtiyacım var.

CPU: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: Gigabyte X870a Elite WI-FI7
RAM: XPG Lancer siyah RGB DDR5-6000MHz CL30 64 GB (2x32 GB)
Ekran kartı: Henüz alınmadı ancak 9070 XT almayı düşünüyorum yine Gigabyte olacak şekilde. Model olarak belli ancak marka konusunda araştırıyorum.

Eksik parçalarım konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, parça parça sistem toplamaya başladım. Aldığım parçaları paylaşacağım ancak kasa, sıvı soğutma ve SSD konusunda desteğe ihtiyacım var.

CPU: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: Gigabyte X870a Elite WI-FI7
RAM: XPG Lancer siyah RGB DDR5-6000MHz CL30 64 GB (2x32 GB)
Ekran kartı: Henüz alınmadı ancak 9070 XT almayı düşünüyorum yine Gigabyte olacak şekilde. Model olarak belli ancak marka konusunda araştırıyorum.

Eksik parçalarım konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu parçalar için bütçeniz nedir?

Bu parçalar için bütçeniz nedir?
Açıkçası kasaya çok para harcamak istemiyorum, SSD başta 2 TB olacak şekilde alacağım, 9800x3D zaten çok ısınan bir işlemci değil ancak almışken 360mm sıvı soğutma alacağım, fp ve uzun ömürlü olması yeterli, kasayı da 360mm uygun almalıyım.

Açıkçası kasaya çok para harcamak istemiyorum, SSD başta 2 TB olacak şekilde alacağım, 9800x3D zaten çok ısınan bir işlemci değil ancak almışken 360mm sıvı soğutma alacağım, fp ve uzun ömürlü olması yeterli, kasayı da 360mm uygun almalıyım.
Kasa tarafında öneri yapabilirim diğerleri hakkında pek bilgim yok
Güç kaynağınız var mı?

Kasa tarafında öneri yapabilirim diğerleri hakkında pek bilgim yok
Güç kaynağınız var mı?
Kasa için teşekkürler hayır güç kaynağım yok.

Kasa için teşekkürler hayır güç kaynağım yok.
Güç kaynağı olarak bunu alabilirsiniz.

Güç kaynağı olarak bunu alabilirsiniz.
Güç kaynağı ve kasayı birleşik olarak almak istiyorum daha uygun olduğunu düşünüyorum fiyat olarak ama mantıklı mı?

Güç kaynağı ve kasayı birleşik olarak almak istiyorum daha uygun olduğunu düşünüyorum fiyat olarak ama mantıklı mı?

Hocam sonuçta sistemi emanet edeceksiniz sağlam şeyler almakta fayda var ben kendim Zoko ve bu PSU'yu kullanıyorum fiyatına değecek ürün.

Hocam sonuçta sistemi emanet edeceksiniz sağlam şeyler almakta fayda var ben kendim Zoko ve bu PSU'yu kullanıyorum fiyatına değecek ürün.
Doğru tabi ki ancak aradığım tabi ki kalitesiz ucuz değil fp ürünler, yoksa anakartta benim için bir tık üst kaldı ancak almışken bir kere alayım olarak onları yükselttim.

Doğru tabi ki ancak aradığım tabi ki kalitesiz ucuz değil fp ürünler, yoksa anakartta benim için bir tık üst kaldı ancak almışken bir kere alayım olarak onları yükselttim.
Dediğim gibi almışken bence sağlam al zaten 850 watt lazım minimum hepsi neredeyse bu fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı