GeForce Experience ile sürücü yüklemeyin

Happyww

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050ti
Oynadığım 2 oyun durduk yere kasmaya başlayınca ve NVIDIA GeForce expreince uygulaması açılmayınca DDU ile kaldırıp yeniden yüklemek istedim, buraya kadar her şey aslında normal ve yaşanabilir ama sürücüyü yeniden yüklerken GeForce exprience 8/8/2023 tarihli sürücüyü yüklemeye başladı ama ne olduysa indirken kendi kendine indirmeyi iptal edip 1 ay önce çıkan sürücü bulundu diye bildirim verdi, yeniden sürücü taraması yapınca yine 1 ay önceki sürücüyü tek seçenek olarak gösterdi, ben de kendi sitesinden ekran kartımın (RTX3050 Ti) sürücüsünü tarattım ve bu sefer 8/8/2023 tarihli sürücüyü indirilebilir olarak gösterdi ve onu indirip kurdum. Driver Booster tarzı uygulamalara hiç güvenmezdim ama NVIDIA'nın kendi programı bile bunu yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Experience kullanıyorum böyle bir şeye denk gelmedim. Sizde bir bug vs. olmuş olabilir mi?🤔

Eğer siz de sorun yoksa kullanmaya devam edin ama ben bundan sonra güncelleme bildirimi gelince yine web sitesinde aratıp indireceğim. Zaten bilgisayarı zorlayıp oyunları 1440P'de oynadığım için 5 FPS bile altın değerinde benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı