GeForce Experience kayıt sorunu

Document burdan giriş yapip , gizlilik yönetiminden ayarlarını değiştirebilirsin .

Dostum buradan , bilgisayarındaki sistem ayarını değiştirebiliyorsun neyin ne olduğunu biliyorum
Siz bilirsiniz ben de o linkten girdim bende NVIDIA bilgilendirme ayarları çıktı o yüzden dedim.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ben de kullanayım öyleyse hesaptan bilmiyordum.

Siz bilirsiniz ben de o linkten girdim bende NVIDIA bilgilendirme ayarları çıktı o yüzden dedim.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ben de kullanayım öyleyse hesaptan bilmiyordum.
Şu an bende de açılmıyor , ama ben ordan yaptim masaüstü ayarlarımı

Şu an bende de açılmıyor , ama ben ordan yaptim masaüstü ayarlarımı
Linke dikkatli bakarsanız e-mail gizlilik ayarları olduğunu görebilirsiniz, mümkün değil.
Hatta ondan bir önceki sayfa da NVIDIA tarafından depolanan verilerinizi ayarlayın sayfası.

Denedim ancak bir değişim yok. İnternette birkaç yerde masaüstündeyken NVIDIA GPU değil Intel GPU kullanıldığı için oluyor yazılmış. Sürekli NVIDIA GPU'yu nasıl kullanırım?

Hocam bende hiçbir şey gözükmüyor alt+Z alt+F9 vs hiç işe yaramıyor eski hesabıma giriş yapamıyordum GAME+ ile kayıt oldum ama kayıt simgesi yok eski hesabımın şifresini değiştirmeme rağmen hatalı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…