Geforce Experience Kullanıcı Oluşturma Sorunu

• Konuyu başlatan B777
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 8.746

B777

Kilopat
Selam arkadaşlar. Nvidia Geforce Experience da kullanıcı hesabı oluşturmaya çalışıyorum ancak e-posta doğrulama ekranında e-posta hesabıma doğrulama linki gönderiyor. Linki tıkladığımda Page Not Found diye bir siteye atıyor ve doğrulama yapamıyorum. Dolayısıyla hesap oluşturamadım. Sebebi nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,6 KB · Görüntüleme: 303
Bende pazar günü 1660ti aldım ve aynı sorun var pazardan beri düzelmedi bende de sanırım Nvidia ile alakalı. Eğer çözüme ulaşırsan buraya da yazar mısın?

Arkadaşlar bende Gefporce experıence uzerinden girmeye çalışıyorum lakin mail adresi yollamadığı için doğrulama yapamıyorum çözen olursa haberleşelim.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, giriş yaptım lakin e-posta doğrulaması istiyor ve e-posta hesabıma gelmiyor yardım edebilirseniz sevinirim
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, giriş yaptım lakin e-posta doğrulaması istiyor ve e-posta hesabıma gelmiyor yardım edebilirseniz sevinirim
Farklı hesapla denedim oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı