Geforce Experience Kuramama Sorunu

berqyy

Hectopat
Selamlar, bilgisayarımı 3-4 gün önce Win 10 yapmıştım. Bilgisayarımda GeForce Experience çalışıyordu fakat bilgisayar kasıyor diye tekrar geri 8.1'e alınca hata almaya başladım. Hata belki çözülür umuduyla format da attım ama işe yaramadı. Hata şöyle, Experience'ı kurmaya çalıştığım zaman Microsoft C++ 2017 kuruluyor'da kalıyor ve sonrasında kurulum başarısız hatası alıyorum. Az önce kendi başına Microsoft C++ 2017'yi kurmaya denedim fakat o da kurulmuyor. Bu konulardan anlayan biri yardım etsin n'olur. Oyunları optimize edemediğim için çok fazla drop yiyorum ve oynayamıyorum...

Bilgisayar Windows güncellemesini temiz bir şekilde yap, sonra ana kart sürücülerini kur, en sonunda ekran kartının modeline göre en güncel sürücüyü indir kur. Benim tavsiyem format attıktan sonra kurulumlar bu sırada olması. Zaten güncel ekran kartı sürücüsünü kurduğun zaman Experience kuruluyor.

Dostum Nvidia'nın tüm her şeyini kaldırıp tekrardan kurman gerek. Bu şekilde kurulum yapmak için de sana Guru3D isimli program gerekecek. Bu programla Nvidia'nın tüm her şeyini kalıntı bırakmadan kaldırmış olacaksın🤙
Sana bu video yardımcı olacaktır
Display Driver Uninstaller Download version 18.0.1.1
Denedim fakat olmuyor.
Bilgisayar Windows güncellemesini temiz bir şekilde yap, sonra ana kart sürücülerini kur, en sonunda ekran kartının modeline göre en güncel sürücüyü indir kur. Benim tavsiyem format attıktan sonra kurulumlar bu sırada olması. Zaten güncel ekran kartı sürücüsünü kurduğun zaman Experience kuruluyor.
Deneyeceğim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı