Çözüldü GeForce Experience/NVIDIA App uygulamasındayken fare imleci takılmaya başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
26
RAM
Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB 3600 MHz CL16
Ekran kartı
ASUS Dual RTX 2080
Anakart
ASUS ROG STRIX B550-F Gaming
İşlemci
R5 5600
Normal günlük kullanımda bir sorun yokken ne zaman GeForce Experience veya NVIDIA App uygulamasını açsam uygulama içerisinde gezerken fare imleci takılıyor atlama yapmaya başlıyor. Bir süre uygulamada gezdikten sonra imleç artık çok daha nadir takılmaya başlıyor, ilk açarken bayağı takılma yapıyor ama. Farklı sürücüler, DDU ile temiz kurulum gibi şeyler denedim onlarla alakası yok. Temiz kurulumla Windows 10/11 kurduğum zamanlar yine oluyordu.

Bundan önce AMD kullanıyordum, NVIDIA'ya geçtikten sonra ilk günden beridir bu sorunu yaşıyorum, hep uygulama içerisinde oluyor bu. Çözümü olan ve yaşayan var mı bu problemi? İnternette birkaç kişinin daha yaşadığını gördüm ama net çözüm yok maalesef.

Bu ben bildim bileli olan bir şey. Bir bu, iki düşük çözünürlük arayüz.

Bende ikisi de Nvidia App ile düzelmişti, senin sistemde donanım farkından dolayı henüz düzelmemiş olabilir.

Ciddi atlamalar yapıyor mu yoksa sadece 30 FPS gibi düşük kare hızında mı hissettiriyor?

Atlama yapıyor bariz görüyorum, rahatsız edici oluyor. 30 FPS gibi olduğunu göremedim.

Şöyle diyeyim, NVIDIA App'de daha az takılma oluyor ama yine oluyor, Experience kadar rahatsız edici değil.

Uygulamayı kurup biraz vakit geçirdikten sonra düzeliyor, yani sonraki açılışlarda da takılma yapmıyor artık. Sanırım önbellekleme işlemi yaptığı için fare imlecinde biraz takılma yapıyor daha sonra önbelleklemeyi bitirdiği vakit düzeliyor daha da olmuyor. Uygulama içerisinde birkaç kez vakit gecirmek gerekiyor. İlk defa görüyorum bir uygulamanın böyle davrandığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…