GeForce Experience Oyun Optimize Edilemiyor

• Konuyu başlatan Lyâi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 37.041

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar;
Ben oyunda akıcılığa önem verdiğim için oyunları GeForce Experience ile optimize ederek oynuyorum çünkü optimize ayarlar şaşırtıcı olarak grafiklerin güzel olmasına rağmen yüksek FPS veriyor (en azından beni şaşırttı:)). Battlefield 4'ü mp olarak oynuyorum, mp oynadığım için akıcılık daha fazla önem kazanıyor fakat GeForce Experience oyunu optimize edemiyor. Battlefield 4 desteklenen oyunlar arasında. Neden optimize olmadığını anlamadım ama oyunu biraz korsan oynadıktan sonra satın aldım ve korsanı tamamen silip originden tekrar yüklemedim. Bu sebepden olabilir fakat emin değilim. Oyunu silip 30GB baştan indirmek istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Aynı sorun bende de var :) Nvidia hiçbir oyunu kendi ekran kartıyla çalıştırmıyor, ki dolayısıyla ben bir servere girdiğimde "JOINING SERVER" yazısı öylece bana bakıyor.Bu arada optimize sorununun ekran alıntısını atar mısın rica etsem?

Aynı sorun bende de var :) Nvidia hiçbir oyunu kendi ekran kartıyla çalıştırmıyor, ki dolayısıyla ben bir servere girdiğimde "JOINING SERVER" yazısı öylece bana bakıyor.Bu arada optimize sorununun ekran alıntısını atar mısın rica etsem?
O "Joining Server" sorunu benim de belalım olmuştu fakat sunucuda bakım varmış.
Nvidia hiçbir oyunu kendi ekran kartıyla çalıştırmıyor, ki dolayısıyla ben bir servere girdiğimde "JOINING SERVER" yazısı öylece bana bakıyor.
Battlefield 4'ü GTX770 ile oynayabiliyorum. Söylediğini anlayamadım. :)

Oyun Nvidia ekran kartıyla çalışıyor fakat optimize olmuyor.

Dosya Ekleri

• as.png
    as.png
    206,5 KB · Görüntüleme: 3.776
Oyuna girin, Test Range bölümünden oyun açın (Skiller gitmesin diye.) , orada esc'ye basıp artık low mu seçersiniz medium mu high mı... Orasını rastgele bir şey yapın. Kaydedip çıkın, GeForce Experience uygulamasını tekrar çalıştırın, düzelmiş olması gerekir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı