GeForce Experience siyah ekran gözüküyor

delusch

Hectopat
Daha fazla  
Experience'ı açtığım zaman böylece siyah ekranda kalıyor veya direkt o kısım gözükmüyor. Ayrıca League of Legends ve Valorant oyunlarında Alt Tab atınca oyundan atma gibi bir takım sorunlar çıkartıyor. Sorunum NVIDIA sürücüleri ile alakalı ama hâlâ çözemedim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

HP Victus 16 - Intel Core i7 14. nesil - NVIDIA GeForce RTX 4060.

Dosya Ekleri

• 1725742165835.png
    1725742165835.png
    111,1 KB · Görüntüleme: 67
Experience'ı açtığım zaman böylece siyah ekranda kalıyor veya direkt o kısım gözükmüyor. Ayrıca League of Legends ve Valorant oyunlarında Alt Tab atınca oyundan atma gibi bir takım sorunlar çıkartıyor. Sorunum NVIDIA sürücüleri ile alakalı ama hâlâ çözemedim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
HP Victus 16 - Intel Core i7 14. nesil - NVIDIA GeForce RTX 4060.

Eki Görüntüle 2305394

Hocam bence GeForce Experience'ı silin ve NVIDIA appi indirin çok sıkıntılı bir uygulama GeForce Experience. (en son diriverı indirin temiz kurulum yapa tik atın daha sonra gelişmiş seçeneklerden GeForce Experience'ın tikini kaldırın daha sonra da NVIDIA'nın orijinal sitesinden NVIDIA appi indirebilirsiniz ama hatırlatmakta fayda var NVIDIA App beta da)

NVIDIA'nın sitesinde sürücü yükleme kısmı var oradan ekran kartı modelini seçip en uygun GeForce Experience yazılımını indir kurulumu baştan yapsın.

Birçok kez denedim ama nafile.

Hocam bence GeForce Experience'ı silin ve NVIDIA appi indirin çok sıkıntılı bir uygulama GeForce Experience.

NVIDIA App açılıyor ama hâlâ League of Legends ve Valorant'ta söylediğim sıkıntılar devam ediyor.

GTA V de bende de öyle oluyor yüksek ihtimal NVIDIA gene driverları bozmuş sonraki güncellemeyi bekleyin hocam.

Sorunu 2 aydır yaşıyorum ve bu süre içinde format sonrası 2-3 haftalığında düzeltmiştim bugün bilgisayarı açtığımda durduk yere bozulana kadar. Bilgisayarı servise göndermeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı