GeForce Experience siyah ekran hatası

numellow

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam GeForce Experience programında siyah ekran alıyorum çözmek için DDU programından ilk NVIDIA sürücülerini silip offline şekilde NVIDIA sitesindeki sürücüyü kurdum. Sonra Intel'in ekran sürücülerini kaldırıp HP'nin sitesindeki Intel için olan sürücüyü kurdum. Fakat hala Experience programında siyah ekran alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-06 123548.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-06 123548.png
    203,9 KB · Görüntüleme: 550
aynı sorunu yaşıyorum ve benim de bugün başladı. Bilgisi olan birisi varsa bilgilendirsin lütfen

aynı sorunu yaşıyorum ve benim de bugün başladı. Bilgisi olan birisi varsa bilgilendirsin lütfen

Selamlar çözümü buldum arkadaşlar NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarının yönetilmesi deyip NVIDIA işaretli geri yükleye basıp sonradan sayfadaki varsayılanları geri yükle deyin ben böyle çözdüm.

Önce varsa Windows update ile isteğe bağlı güncelleştirmeler dahil ne varsa yükle sistem yeniden başlat.

Intel ve Nvidia bu şekilde sil sistemi yeniden başlat.
İlk bunu yükle.

Sonra bunu yükle. Bunu yüklerken temiz kurulum tiki işaretli olsun.
Sonrada bir kontrol et.

Önce varsa Windows update ile isteğe bağlı güncelleştirmeler dahil ne varsa yükle sistem yeniden başlat.

Intel ve Nvidia bu şekilde sil sistemi yeniden başlat.
İlk bunu yükle.

Sonra bunu yükle. Bunu yüklerken temiz kurulum tiki işaretli olsun.
Sonrada bir kontrol et.
Bunu internnete gördüm hepsini yapmıştım aynısıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı