GeForce Experience Siyah Ekran Problemi

Çerçeveleri gözüküyor fakat içeriği simsiyah.
  • Windows 10 1703
  • GT 940MX en son sürücü.

Aynı problem bende de var hiç yeni konu açmayalım..
3.9.0.61 Geforce Experience'da aynı problemi yaşıyorum.

HP Pavilion 15 bc017nt

beyler bende de aynı sorun vardı formda aradım bulamadım. Daha önce çalışıyordu Windows 1703 sürümünü kurunca böyle oldu. Programı sildim sıfırdan kurdum yine olmadı. Sonra aklıma pratik bir çözüm geldi. Program kısa yoluna, sağ tıklayın > uyumluluk sorunu giderme > önerilen ayarlar > programı sına dedikten sonra açıldı. Umarım işinize yarar. Açılırsa ayarları kaydetmeyi unutmayın :D

beyler bende de aynı sorun vardı formda aradım bulamadım. Daha önce çalışıyordu Windows 1703 sürümünü kurunca böyle oldu. Programı sildim sıfırdan kurdum yine olmadı. Sonra aklıma pratik bir çözüm geldi. Program kısa yoluna, sağ tıklayın > uyumluluk sorunu giderme > önerilen ayarlar > programı sına dedikten sonra açıldı. Umarım işinize yarar. Açılırsa ayarları kaydetmeyi unutmayın :D
O kadar saçma sapan şekilde çözüldü ki pencere görünümünde açılıyordu Geforce Experience bende tam ekran yaptım. Tekrar pencere moduna getirince çözüldü. Neyse ki son güncellemeden sonra o problem de kalmadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı