GeForce Experience Sürücü Güncellemesi Gözükmüyor

nightmaretr

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda NVIDIA GeForce 610M takılı ve eski bir kart. Ama yine de bir nebze olsun FPS artışı istiyorum. Bunun içinde araştırdım ve GeForce Experience programını buldum. Zaten benim bilgisayarda yüklüymüş fakat güncel değilmiş. Denetim masasından kaldırıp kendi sitesinden tekrardan yükledim fakat üstte uyarı alıyorum güncelle dediğim zaman Sürücüler bölümüne atıyor ve hiçbir şey olmuyor. Ayrıca bu programla video falan çekilebiliyormuş ona da göz atmak istiyorum sizce bu durumu nasıl çözebilirim?

Nvidia.png

Bilgisayarımda NVIDIA GeForce 610M takılı ve eski bir kart. Ama yine de bir nebze olsun FPS artışı istiyorum. Bunun içinde araştırdım ve GeForce Experience programını buldum. Zaten benim bilgisayarda yüklüymüş fakat güncel değilmiş. Denetim masasından kaldırıp kendi sitesinden tekrardan yükledim fakat üstte uyarı alıyorum güncelle dediğim zaman Sürücüler bölümüne atıyor ve hiçbir şey olmuyor. Ayrıca bu programla video falan çekilebiliyormuş ona da göz atmak istiyorum sizce bu durumu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 419515

Nvidia 610M için son çıkan driver 391.35 - WHQL'dür. Şuradan manuel biçimde indirebilirsin:

Nvidia driver sayfası:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı