P ProfessorXQ Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 404 Çözümler 3 14 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar 2 gündür sıkıntı yoktu ama bugün oyuna girdiğimde FPS sayaç yerinde yok yazıyor. Neden böyle oldu bilgisi olan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Arkadaşlar 2 gündür sıkıntı yoktu ama bugün oyuna girdiğimde FPS sayaç yerinde yok yazıyor. Neden böyle oldu bilgisi olan var mıdır?
Rebalyn Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 34 14 Nisan 2021 #2 ProfessorXQ dedi: Arkadaşlar 2 gündür sıkıntı yoktu ama bugün oyuna girdiğimde FPS sayaç yerinde yok yazıyor. Neden böyle oldu bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alt+Z kombinasyonu ile NVidia'nın kendi FPS sayacını kullanmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ProfessorXQ dedi: Arkadaşlar 2 gündür sıkıntı yoktu ama bugün oyuna girdiğimde FPS sayaç yerinde yok yazıyor. Neden böyle oldu bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alt+Z kombinasyonu ile NVidia'nın kendi FPS sayacını kullanmayı deneyebilirsiniz.
KS KS P ProfessorXQ Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 404 Çözümler 3 14 Nisan 2021 #3 Rebalyn dedi: Alt+Z kombinasyonu ile NVidia'nın kendi FPS sayacını kullanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ondan bahsediyorum zaten ama YOK yazıyor anlayamadım. Artı 0 Eksi
Rebalyn dedi: Alt+Z kombinasyonu ile NVidia'nın kendi FPS sayacını kullanmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ondan bahsediyorum zaten ama YOK yazıyor anlayamadım.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #4 ProfessorXQ dedi: Hocam ondan bahsediyorum zaten ama YOK yazıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu harici gpu ile başlattığınıza emin misiniz ? Artı 0 Eksi
ProfessorXQ dedi: Hocam ondan bahsediyorum zaten ama YOK yazıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu harici gpu ile başlattığınıza emin misiniz ?
KS KS P ProfessorXQ Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 404 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #5 Schentienel dedi: Hocam oyunu harici gpu ile başlattığınıza emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... i5 10400F işlemcim var başka türlü açma şansım var mı ki ? Artı 0 Eksi
Schentienel dedi: Hocam oyunu harici gpu ile başlattığınıza emin misiniz ? Genişletmek için tıkla... i5 10400F işlemcim var başka türlü açma şansım var mı ki ?
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 20 Nisan 2021 #6 Aynı sorun bende de var şu an. Artı 0 Eksi
Lakayra Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 5 Mayıs 2021 #7 MermisiİşlemeyenAdam dedi: Aynı sorun bende de var şu an. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinizmi aynısı bende var ekstra olarak alt r gelmiyor. Artı 0 Eksi
MermisiİşlemeyenAdam dedi: Aynı sorun bende de var şu an. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildinizmi aynısı bende var ekstra olarak alt r gelmiyor.