GeForce Experience, Windows 10'a Geçince Açılmama Sorunu

• Konuyu başlatan i_am_minigun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 8.639
I

i_am_minigun

Ziyaretçi
Arkadaşlar, bugün Windows 10'a geçtim. En son nVidia 352.62 sürücüsünü yükledim. Fakat GeForce Wxperience ne yaptıysam çalışmadı.

Bu sorun genel bir sorun hala düzeltme yapmadılar. Çözüm olarak bazılarında dil tercihini İngilizce yapınca düzeliyormuş. Fakat ben denemedim. Experience şuan için gerekli olmadığından dolayı beklemedeyim.

Güncellemeyle birlikte yakında sorun giderilicektir ama hemen girmek istiyorsan şuradan bak nasıl yapıldığına.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denetim Masası-saat,dil,bölge kısmına girin..Bölge ye tıklayın en üstteki BİÇİM kısmında İngilizce(AMERİKAN)'ı seçin.. bunları yapınca açılacaktır..saygılar...(alıntı) Ben denedim oldu. (Windows 10 için)

Bende de aynı sorun mevcuttu. Nvidia'nın son iki güncellemesi hatalı. Windows 8.1 kullanırken de aynı sorun mevcuttu, açılırken siyah ekranda takılıyordu. Güvenli modda girin veya yeniden kurulum yapın sonra ikinci bir ekran kartınız varsa Nvidia'ya ait ne varsa kaldırın. Yoksa çalışan sürümünü bulup onu kurun ama güncelleme yapmasına izin vermeyin sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı