Çözüldü GeForce Experince bir hatayla karşılaştı ve kapatılacak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sorun bendede var büyük ihtimalle yeni bir sürüm daha yayınlayacaklar bekleyelim 1 gün bakalım... ÇÖZÜMÜ varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar kolay gelsin...

Arkadaşlar bendede açılmamaya başladı. Sürüm 347.52 yükleyeyim derken birden bu hatayı verdi ve açılmıyor.
"Geforce experience bir hatayla karşılaştı ve kapatılacak"

Genel bir sorun sanırım. Son güncellemeden sonra, aynı hata ile karşılaşıyorum.

Sorun yaşayanlar güncel DDU kullanırsa sorunu kalmaz. Güncel DDU ile yaparsanız çözülecektir tabi doğru yaparsanız.
Sorun yaşayan kartlar genelde yeni seri kartlardır diğerlerinde hata alırsa bildirin. Yeni seri yani 900 serisi olanlar güncel DDU deneyin düzelmezse yakın zamanda daha günceli çıkacaktır onunla silip denersiniz.

Arkadaşlar benimde başımda aynı dert var ben şöyle bişi yaptım ekran kartı güncellemesini yaptım ama Nvıdıa GeForce Experience yine açılmıyor aynı hatayı vermeye devam ediyor. Ekran kartını güncellemek isteyenler bunu yapabilir. Ekran kartıyla ilgili herşeyi sildim Nvıdıa sitesinden sürücüyü otomatik cihaz belirleme yaptım bana önerdiğini yükledim sürücü güncel isterseniz deneyebilirsiniz sizde.

Temiz kurulum yaptıktan sonra, Sürücü kısmına geçince aynı hatayı veriyor. Sürücü bölümüne geçmeyip, oyunlarda kalırsa hata vermiyor. ( Temiz kurulumdan sonra )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…