Çözüldü GeForce Experince bir hatayla karşılaştı ve kapatılacak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürücüyü siteden güncelleyin, GeForce Experience programını ise kaldırıp tekrar yükleyin. Sürücü kısmına da girmemeye çalışın (en azından yeni bir güncelleme gelip sorun düzelene kadar). Dediklerimi uyguladım sorunsuz kullanıyorum şuan.

Bugun 19:08'de 347,52 geforce game ready driver güncellemesi geldi yaptım. Yaptıktan sonra geforce experince bir hatayla karsilasti ve kapatılacak hatasi veriyor. Nvdia geforce experince 2.2.2 sürümü mevcut nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. DDU ile driverları kaldırdım ama nafile bir çözüm yok.

Asus x550jk GTX 850M

Beyler ben ccleaner'dan sorunu çözdüm, sonra yönetici olarak açtım ve açıldı. Sonra alta aldım ve yine hata çıktı. Ama geforce çalışıyor şuan, anlamadım cayır cayır kullanıyorum.

Sizde de bugun mu oldu bu hata?

Yeni güncelleme ile sorunu çözerler belki. Bende güncellemeyi kurdum ama kapat hatasıda almaktayım. GeForce Experince' yi pc den kaldırıp kurdum sorun yine de çözülmedi.

Yeni güncelleme ile sorunu çözerler belki. Bende güncellemeyi kurdum ama kapat hatasıda almaktayım. GeForce Experince' yi pc den kaldırıp kurdum sorun yine de çözülmedi.
İlginç. Ben güncelleştirmeyi internetten yükledim. Sonra da programı silip tekrar kurdum, sorun düzeldi şuan.

GTX 850 M ile ben de aynı hatayı alıyorum.

Gt430 ben de aynı hatayı alıyorum, bu yeni güncellemeyi yapacaktım hatayı vermeye başladı.Tahminen yeni bir güncellemeyle düzeltirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı