Arkadaşlar diğer video programları kasma hissi yarattığı veya kalitesiz kaydettiği için GeForce Experince ile kaydetmek istiyorum fakat laptoplar için bir çözüm bulamadım. İnternette bulduğum videoların hiçbiri işe yaramadı.
Onboarddan çalıştığı için (masaüstü ve chrome intel hd graphics kullanıyordur) kaydederken problem oluyor galiba. Bu konuda çözüm varsa ben de beklemedeyim.
Geforce Exprience ayarlarınızdan Oyun içi yer paylaşımı açın. Alt + Z ile kayıt arayüzüne girebilirsin. Kaydetmek istediğin oyun değilse harici bir kayıt programı kullanman gerekecek. Camtasia kullanabilirsin.
Geforce Exprience ayarlarınızdan Oyun içi yer paylaşımı açın. Alt + Z ile kayıt arayüzüne girebilirsin. Kaydetmek istediğin oyun değilse harici bir kayıt programı kullanman gerekecek. Camtasia kullanabilirsin.
Onboarddan çalıştığı için (masaüstü ve chrome intel hd graphics kullanıyordur) kaydederken problem oluyor galiba. Bu konuda çözüm varsa ben de beklemedeyim.
Mantıklı aklıma gelmemişti bu çözüm O zaman onboard kartı devre dışı bırakmak lazım malesef bu laptopta zor bir iş o O zaman başka bir program bulmam lazım İyi Sosyaller.