GeForce Game Experience ve AMD Radeon uygulamaları beraber çalışmıyorlar

emiruzun4848

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayar hakkında çok şey bilmiyorum ama hem NVIDIA Game Experience ve AMD software Radeon uygulaması birlikte çalışmıyor anladığım kadarıyla, bu sorun sadece bende mi yoksa diğer herkeste var mı?

Bu arada 2'si kurulu fakat LoL de oyuna tam girmeden önce oyun karakterlerini gösteren ve maç başlama % sinin olduğu ekranda cızırtılanma oluyor.
Tıpkı bilgisayar korsanlığı filmlerindeki ekran cızırtılama gibi sürücüleri kaldırdım fakat gene aynı LoL de özel olarak en yüksek ayarlaarda ortalama 120 FPS alıyorum ve bu 70-80'e kadar düşebiliyor.

Bilgisayarımı yeni aldım ve donanımsal olarak hata olmasından korkuyorum.
Bilgisayar özellikleri: ASUS ROG STRIX G513IH-HN002 AMD Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX 1650.

Önerileriniz neler?

Bilgisayar hakkında çok şey bilmiyorum ama hem NVIDIA Game Experience ve AMD software Radeon uygulaması birlikte çalışmıyor anladığım kadarıyla, bu sorun sadece bende mi yoksa diğer herkeste var mı?

Bu arada 2'si kurulu fakat LoL de oyuna tam girmeden önce oyun karakterlerini gösteren ve maç başlama % sinin olduğu ekranda cızırtılanma oluyor.
Tıpkı bilgisayar korsanlığı filmlerindeki ekran cızırtılama gibi sürücüleri kaldırdım fakat gene aynı LoL de özel olarak en yüksek ayarlaarda ortalama 120 FPS alıyorum ve bu 70-80'e kadar düşebiliyor.

Bilgisayarımı yeni aldım ve donanımsal olarak hata olmasından korkuyorum.
Bilgisayar özellikleri: ASUS ROG STRIX G513IH-HN002 AMD Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX 1650.

Önerileriniz neler?

Bilgisayarınızda herhangi bir NVIDIA donanımı bulunmadığı için GeForce Experience'yi çalıştıramazsınız. Cızırtılanma içinde ekran kartı sürücünüzü silip tekrar kurmanızı öneririm. (üreticinin web sitesinden.)

Bilgisayarınızda herhangi bir NVIDIA donanımı bulunmadığı için GeForce Experience'yi çalıştıramazsınız. Cızırtılanma içinde ekran kartı sürücünüzü silip tekrar kurmanızı öneririm. (üreticinin web sitesinden.)

Ekran kartı NVIDIA nasıl kullanamaz :D

İkisini aynı anda kullanamazsın. Donanımların uyumlu değil. Radeon ayarlarını sadece AMD için kullanabilirsin. GeForce Experience ise sadece NVIDIA için kullanabilirsin. Senin ekran kartın NVIDIA olduğu için sadece GeForce Experience kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı