Öncelikle selamlar. Elimde GeForce GT 430 DDR3 1GB ekran kartı var. Bildiğimiz gibi eski bir ekran kartı. Benim sorunum şudur ki, ekran kartının sürücüsünü yüklediğimde donanım bulunamadı diyor ayrıca da aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarına baktığımda da ekran kartının adını ekranda görmüyorum. Sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca da sistemde şu anki mevcut anakartı yazıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
O ilk denediğim şey ekran kartına takınca görüntü yok ama anakarta takınca görüntü var. Aygıt yöneticinde de Intel Graphics yazıyor ama GT 430 belirmiyor.
O ilk denediğim şey ekran kartına takınca görüntü yok ama anakarta takınca görüntü var. Aygıt yöneticinde de Intel Graphics yazıyor ama GT 430 belirmiyor.
Bir ekran kartı görüntü vermiyorsa arızalı olması muhtemel. Ekran kartı takılıyken, sistem çalışırken anakarta takınca görüntü geliyorsa -ki hiç sanmıyorum- BIOS'da Onboard devrededir.
Öncelikle sorun sanki sürücü sorunuymuş gibi konu açıp insanların aklını bulandırmamanız gerekiyor. Sizin sorununuzda sorun sürücü yüklenmemesi değil, orada ekran kartının hiç olmaması.
Ekran kartınız bozuk benim anladığım. Tabi yukarıda dediğimi de deneyin.
Driver'ı kurmaya çalıştığımda böyle bir donanım bulunamadı diye bir uyarı alıyorum sürekli. Direk ilk aşamasında hatayı veriyor.