GeForce GT 640 ile BF4'ü hangi seviyede oynarım?

Ensar

Hectopat
  • İşlemci: AMD FX 8120 Eight-Core Processor
  • Anakart: GA-970A-D3
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 640m
  • HDD: Western Digital 500 GB
  • Ram: CORSAİR 8GB (2X4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram
  • İşletim Sistemi: Win7 Ultimate 64bit

Windows Derecelendirmesi;

• İşlemci: 7,5
  • Bellek(RAM): 7,6
  • Grafikler: 7,1
  • Oyun Grafikleri 7,1
  • Birincil Sabit Disk: 5,9

Evet arkadaşlar sistemim bu, sizce nasıl? BF4'ü hangi seviyede oynarım?

Yine bir bakkal kurbanı daha. Evladım o ekran kartı nedir öyle ?

8 GB RAM var sistemde, 8 çekirdekli işlemci var, ekran kartı Solitarie açsan kasacak, o derece. Bu saçma sapan sistemi kim topladı ?

Acı gerçek, fena kazıklanmışsın.

Abi mobil plartformlara uygun bir ekran kartını Masaüstü bilgisayara nasıl bağlarız ki ?

Bu sistemi ciddi anlamda bir kasanın içine sokup çalıştırmak bile marifettir yalnız. Parçarların bazıları masaüstü bazıları dizüstü bunu yapanın elinden öpelim.

Öncelikle ekran kartını yanlış yazdığım için özür dileyerek konuya başlamak istiyorum. Ekran kartım 640m değil direk Gt 640, BF4'ü yükledim ve tüm ayarları High iken sorunsuz hiç takılmadan oynadım. Recep abi neden Solitarie açsan kasacak dedi anlamadım.

Öncelikle ekran kartını yanlış yazdığım için özür dileyerek konuya başlamak istiyorum. Ekran kartım 640m değil direk Gt 640, BF4'ü yükledim ve tüm ayarları High iken sorunsuz hiç takılmadan oynadım. Recep abi neden Solitarie açsan kasacak dedi anlamadım.
Al işte ben bunu anlamıyorum Recep abi bana bunu açıkla yav. :D GT630-GT640 kullananlar aralarında anlaşıp bizimi yiyolar abi biz ekran kartına 700 TL boşunamı veriyoz vallahi gidip GT630 aldırtıcaklar sonunda o olucak. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı