GeForce GT940M GTA 5 düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Neofixx

Hectopat
Oyunu en düşük ayarlarda 16-25 FPS arası alıyorum normal midir? Adamları internetten izliyorum benim bilgisayar özellikleri ile orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorlar.

Sistem özelliklerim (laptop): i7 6500U 12 GB DDR3 RAM NVIDIA GeForce GT940M 2 GB harici paylaşımsız dahili olarak Intel HD Graphics 520 var neden bu kadar kötü FPS alıyorum?

1. HD Graphics ile açıyorsundur.
  2. Adamlar orta ayarlarda oynuyor. İşlemcin zaten kötü ve ekran kartın daha iyi. Yani ayarları yükseltmen gerekiyor.

Dahili ekran kartıyla açıyorsunuz. Oyunun simgesini sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır kısmından 940M'yi şeçiniz. Bende de 840M var sorunsuz 60 FPS alıyorum.

1. HD Graphics ile açıyorsundur.
  2. Adamlar orta ayarlarda oynuyor. İşlemcin zaten kötü ve ekran kartın daha iyi. Yani ayarları yükseltmen gerekiyor.

Intel HD Graphics o oyunu açmaz bile ve GeForce Experience'nin verdiği ayarlarla açınca oyunda mouse yi döndüremiyorum ortalama saten orta ayarlarda veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi geceler.
Muhtemelen oyun kendini Intel HD Graphics ile açmaya çalışıyor. NVIDIA denetim masası üzerinden oyunun başlatıcısını NVIDIA kartı olarak seçmeniz sorunu çözmenizi sağlayacaktır.

Afedersiniz de salak mıyım ben Intel HD Graphics o oyunu açmaz bile ve GeForce Experience'nin verdiği ayarlarla açınca oyunda mouse yi döndüremiyorum ortalama saten orta ayarlarda veriyor.
Görev yöneticisi açarak neyin kullanıldığını görebilirsiniz.

Afedersiniz de salak mıyım ben Intel HD Graphics o oyunu açmaz bile ve GeForce Experience'nin verdiği ayarlarla açınca oyunda mouse yi döndüremiyorum ortalama saten orta ayarlarda veriyor.
Bunu nereden çıkardın? HD Graphics ile oyunu açabilirsin ama düşük performans alırsın. Geforce Experience yerine ayarları elle yaparsan sorunun çözülebilir.

Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz konuyla ilgili bir bilginiz yoksa yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen.
Bunu nereden çıkardın? HD Graphics ile oyunu açabilirsin ama düşük performans alırsın. Geforce Experience yerine ayarları elle yaparsan sorunun çözülebilir.
Denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…