Aldığım bu bilgisayar adam bana ekran kartı güncellemesini yapamadım dedi CD sürücün olmadığı için GeForce sitesinden güncellemeni yap dedi. Ben de yaptım ama dxdiag yazdığımda ekran kartım gözükmüyor ve bir oyna girdiğimde sistemin vermesi gereken FPS'in çeyreğini bile vermiyor. GeForce denetim masasını aç dediğimde ''şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz.'' yazıyor ama GeForce exprience'den girip güncelleme kontrolü yapabiliyorum ve sürümünüz güncel diyor. Bilgisayarıma sağ tıkladığımda aygıt yöncetisine geldiğimde GTX 1050TI çalışıyor yazıyor bilgisi olan biri lütfen yardım ederse çok sevinirim teşekkürler... Bu arada aldığım yer sistemler uyumlu dedi.
Diyecek bir şey bulamıyorum. Neyse bende kalsın. DDU rehberine göre yeşilleri takip et uygula. BIOS'a gir optimize default yap ve kaydet. Görüntü kablosunu harici ekran kartına bağlı olduğundan ve dahili girişte görüntü kablosu takılı olmadığına emin ol ve sistemi başlat. GeForce üzerinden güncel sürücünü indir yükle.
Benim de başıma aynısı geldi. İki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi monitörü anakart çıkışına takınca NVIDIA denetim masasına girmiyor. O yüzden monitörü ekran kartına takmak gerek.