GeForce GTX 1050 Ti vs MSI RX570 Armor 8 GB

RX 570 8GB veya GTX 1050 Ti

• Oy verenlerin toplamı
    56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

d4s1330rt4L

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba,

Sistemimde şu anda GTX 1050 Ti bulunuyor, bir arkadaşım yeni bir makine topladığından ötürü RX 570 boşa çıktı.
Ücretsiz alacağım, benim kartı da başka bir arkadaşa hediye edeceğiz :)

Oyun oynuyor sayılmam, ama 100'den fazla sekmeyle araştırma yaptığım oluyor genelde.
Android Studio, Photoshop, Jetbrains vs. uygulamaları kullanıyorum.

Upgradeten sayılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynamıyorsan hele hiç RX570 gibi yazılımsal, sıcaklık, TDP değeri yönünden bir ayağı sakat bir karta hiç bulaşma. GTX 1050ti ile 20 derece daha serin yaparsın şu an yapacağın işlerin aynısını. Hem ömrüde uzun olur kartın. Bakma sen AMD sevicilere.

Oyun oynamıyorsan hele hiç RX570 gibi yazılımsal, sıcaklık, TDP değeri yönünden bir ayağı sakat bir karta hiç bulaşma. GTX 1050ti ile 20 derece daha serin yaparsın şu an yapacağın işlerin aynısını. Hem ömrüde uzun olur kartın. Bakma sen AMD sevicilere.
Hahayt.
Bir karşılaştırma yapalım mı?
O ekran kartına o para verilmez.
Zaten fazla sıcak olmasını sebrbi fazla performans vermesi.
Bir Undervolt yaparsak tamamdır olmassada kasanın etrafını fanlarla donatırız. 😂

Hahayt.
Bir karşılaştırma yapalım mı?
O ekran kartına o para verilmez.
Zaten fazla sıcak olmasını sebrbi fazla performans vermesi.
Bir Undervolt yaparsak tamamdır olmassa da kasanın etrafını fanlarla donatırız. 😂
Elinde zaten halihazırda GTX1050 Ti var diyor adam, okumamışsın bile. Para vermeyecek. RTX2060 Super, RX570'ten çok daha serin çalışıyor. Daha mı az performanslı?

Ben okudum 1050 Ti var ve arkadşa sistrm alacağı için RX 570 beleşe gelmiş olacak brnim demek istediğim fazla sıcak olmadının bir nedeni ise olduğundan daha fazla performans verme çabası.

Ben okudum 1050 Ti var ve arkadşa sistrm alacağı için RX 570 beleşe gelmiş olacak brnim demek istediğim fazla sıcak olmadının bir nedeni ise olduğundan daha fazla performans verme çabası.
E tamam çok istiyorsa GTX1050ti'a fazlasıyla OC yapabilir. 20 derecelik bir OC payı var GTX1050ti'ın. Bu böyle uzar gider. Uzatmayalım.

Zaten bedavaya gelecek demişsin. RX 570'i al keyfine bak. Ayrıca 20 derece daha serin yaparsın diyen arkadaş, sanki soba bu. Kasanın içinde duracak. Ayrıca oyunlarda 75 derece zor olan bir kart. Oyun açılmadığı sürece gayet serin çalisacaktir. Oyun açsa dahi 75 derece gününüz kartları için gayet normal. Ve RX 570 1050 TI'dan daha performanslidir. Performansı ne kadar fazlaysa ömrü o kadar uzun olur bir bileşenin. Sana göre uzun ömür farklı şeyleri ifade ediyor galiba. Ayrıca burada AMD sevici değilde senin için Nvidia sevici diyebiliriz.

Şuan birisi Rx570 ile 1050ti karşılaştırıyor; 1050ti'ı daha verimli buluyor, inanılmaz.
Evet karşılaştırıyorum. GTX 1050ti bir ayarı kısınca aynı FPS'i veriyor bu kartla. Ama 20 derece daha az ısınıyor. Koskoca yaz boyu 55 dereceyi bir kere geçmedi kart. Daha düşük güç tüketimi var. Soğutması güzel ısınması düşük olduğu için istediğin gibi OC yapabilirsin. RX570'e bırak OC yapmayı UV yapmadan kullanamayanlar var. Yazılımsal anlamda desen hiç bahsetmiyorum. En ateşli AMD kullanıcıları bile şikayetçi bu durumdan. Nvidia bir yazılım güncelliyor. 5 dakikada indiriyorsun. Bilgisayarı açıp kapatıyorsun, ne eklendiyse ekleniyor sistem aynı stabil bir şekilde çalışmaya devam ediyor. AMD gibi fantezi yapmıyor. Evet karşılaştırdım. 10 FPS için bunları çekmeye değer mi dedim. Sonuç benim için değmez. Senin için değerse kendi yorumunu belirt sağa sola sıçrama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı