GeForce GTX 1050 Ti vs MSI RX570 Armor 8 GB

RX 570 8GB veya GTX 1050 Ti

• Oy verenlerin toplamı
    56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla ASUS MSI olacak diye bir şey demek saçma. ASUS MSI GTX 1050 alıp 30 FPS kayıp yaşamak istiyorsan sen bilirsin. Zotac gayet kaliteli bir markadır sıkıntı çıkartmaz. GTX 1650 Super Zotac 1350 TL civarında bulunuyor. Al rahat et. Darboğaz bazı yerlerde yapacaktır ama darboğaz sisteme zararı olan bir sorun değildir. İlerde bir işlemci alarak sorunu çözebilirsin.

Tamamdır. Araştırma yapayım biraz bu kart hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Elimdeki sistem çok eskidi. Ekran kartı güncellemesi yapmayı düşünüyorum. 1500 TL bütçe var.
Bu 2 kart arasında kaldım. Kullananlar ne önerir acaba.
Elimdeki sistem.
CPU: Intel Core i7-3770.
GPU: NVIDIA GTX 670.
RAM: Corsair Vengeance LP DDR3 1600 C9 2x4GB.
Mbd: ASUS P8Z77-V LE Plus.

Sizce ASUS GTX 1050 Ti mı yoksa ASUS RX570 8 GB mı?
RX diyenler için ASUS mu yoksa MSI Armor mu?
Ne dersiniz?

Ben 1 yildir RX 570 Armor 8 GB kullaniyorum.
Bu güne kadar beni hic üzmedi.
Kasanin icindeki hava sirkülasyonu iyi oldugu zaman isinma problemi tamamen kalkiyor.
Hava sirkülasyonu kötü olursa her kart gibi o da isinir.
1 Kac tane oyun disinda CoD warzoneyi bile Ultra ayarlarda 50-60 FPS, High ayaarlarda ben 75'e sabitliyorum, 1 saniye dahi altina indigini görmedim.
Ki her oyunu Ultra'da acarsa diger kartlardan farki kalmaz zaten.
Fiyat performans olarak sizi üzmez.
Kullanicisi olarak tavsiyem RX 570 8 GB'dir.
Oynadigim tek oyun CS:GO ve CoD warzone.
CoD warzone de ayarlarin %90'i Ultra'da ve 75 FPS'nin altina hic düsmedi.
CS:GO'da ise Ultra'da 200 300 arasi gidip geliyor.

Kasanin icindeki hava sirkülasyonu iyi oldugu zaman isinma problemi tamamen kalkiyor.
1 Kac tane oyun disinda CoD warzoneyi bile Ultra ayarlarda 50-60 FPS, High ayaarlarda ben 75'e sabitliyorum, 1 saniye dahi altina indigini görmedim.

GTX 1650 Super varken RX570 almak kusura bakma ama garabettir. Kuruyorsun sürücünü, sorunsuz bir şekilde oyun oynuyorsun. İster güncelle ister güncelleme. NVIDIA gönderiyor keyfine göre takılıyorsun. RX570 gibi WattMan ile boğuşmuyorsun. RX570'te RTX özelliği yok. GTX 1650 Super'de var. Doğru ayarlamalarla gayette açıp oynatır gayet güzel. Hiç yoktan iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynadigim tek oyun CS:GO ve CoD warzone.
CoD warzone de ayarlarin %90'i Ultra'da ve 75 FPS'nin altina hic düsmedi.
CS:GO'da ise Ultra'da 200 300 arasi gidip geliyor.

Teşekkürler. Bugün son kararı verip sipariş etmeyi planlıyorum.
Son 2 kart arasında kaldım. Biri 1600TL diğeri 2500TL.
2500 beni çok zorlayacak ama ileriye dönük bir kart olacak gibi geliyor. Ayrıca bu kartla ile tam performans alamama ihtimalim var. İşlemcim düşük kalıyor sanki. (i7 3770)

Bu kart satıcının kendi sitesinde 100TL daha ucuz.

GTX 1650 Super varken RX570 almak kusura bakma ama garabettir. Kuruyorsun sürücünü, sorunsuz bir şekilde oyun oynuyorsun. İster güncelle ister güncelleme. NVIDIA gönderiyor keyfine göre takılıyorsun. RX570 gibi WattMan ile boğuşmuyorsun. RX570'te RTX özelliği yok. GTX 1650 Super'de var. Doğru ayarlamalarla gayette açıp oynatır gayet güzel. Hiç yoktan iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX580 8 GB yerine bu kartı mı önerirsiniz? 4 GB ve 128Bit olması çok düşündürüyor. Ama tabii NVIDIA olması büyük bir artı.

Teşekkürler. Bugün son kararı verip sipariş etmeyi planlıyorum.
Son 2 kart arasında kaldım. Biri 1600TL diğeri 2500TL.
2500 beni çok zorlayacak ama ileriye dönük bir kart olacak gibi geliyor. Ayrıca bu kartla ile tam performans alamama ihtimalim var. İşlemcim düşük kalıyor sanki. (i7 3770)

Bu kart satıcının kendi sitesinde 100TL daha ucuz.

RX580 8 GB yerine bu kartı mı önerirsiniz? 4 GB ve 128Bit olması çok düşündürüyor. Ama tabii NVIDIA olması büyük bir artı.

RX500 serisi kartları önermiyorum ben şahsen. Yıllardır forumdayım gördüğün gibi haddinden fazla sorunu var. Ufak bir geçmişi tararsan anlarsın ne demek istediğimi. Ha GTX1660 Ti gibi bir kartı alma imkanın var ise düşünme bile. Hiç bir saniye düşünmen dahi yanlış, bastır parayı al.

RX500 serisi kartları önermiyorum ben şahsen. Yıllardır forumdayım gördüğün gibi haddinden fazla sorunu var. Ufak bir geçmişi tararsan anlarsın ne demek istediğimi. Ha GTX1660 Ti gibi bir kartı alma imkanın var ise düşünme bile. Hiç bir saniye düşünmen dahi yanlış, bastır parayı al.

Sınırlarımı zorlarsam olabilir. Peki sizce 1660 Ti mı yoksa 1660 Super mi? Super alırsam direkt takabilirim. Ti olursa kasada HDD slot yerlerini değiştirmem gerekiyor. Fiyat farkı 50-60 TL arasında. Sanırım kartlar performans olarak hemen hemen aynı.
Peki sizce 1650 Super mi tercih etmeliyim? Bütçe olarak kendimi zorlamaya değecek bir kart mı 1660 Ti veya super.

RX'lerde oldugu gibi NVIDIA'da da var.
RX'ler cok daha fazla sattigi icin arza daha cok cikiyor.
Ve bu arzalarin hepsi günah kecisi yaptiginiz RX'den kaynakli degil.
Ki firma iade garantisi veriyor.
Problem mi cikti? Iade et kardesim ne diye milleti yanlis yönlendiriyorsun.
Cevremde RX 560, 570, 580, 590 kullanan onlarca arkadasim var hic birinde problem yok.
Hata dedigimiz cok kücük bir olasilik.
1650 Super alacagina bunu al ondan 2 kat daha iyi.

Fiyat daha ucuz dersen bu da cok iyi.
Ön yargili yaklasmamak lazim.
Ufak seylere kafayi cok takiyorsunuz olmayacak olasiliklara dünya kadar para veriyorsunuz.
Hadi diyelim cikti, iade et bitsin.
Görende RX'in tüm kartlari sorunlu zannedecek.
NVIDIA'da da dünya kadar problemli konu var, onlari hic görmüyoruz ama.
Marka takintisindan baska bir sey degil.
7 Yildir AMD ekran karti kullanirim(Intel islemci ve ekran karti da kullandim) 1 kere bile sorunla karsilasmadim.

Sınırlarımı zorlarsam olabilir. Peki sizce 1660 Ti mı yoksa 1660 Super mi? Super alırsam direkt takabilirim. Ti olursa kasada HDD slot yerlerini değiştirmem gerekiyor. Fiyat farkı 50-60 TL arasında. Sanırım kartlar performans olarak hemen hemen aynı.
Peki sizce 1650 Super mi tercih etmeliyim? Bütçe olarak kendimi zorlamaya değecek bir kart mı 1660 Ti veya super.

Yine de sizin karariniz.

RX'lerde oldugu gibi NVIDIA'da da var.
RX'ler cok daha fazla sattigi icin arza daha cok cikiyor.
Ve bu arzalarin hepsi günah kecisi yaptiginiz RX'den kaynakli degil.
Ki firma iade garantisi veriyor.
Problem mi cikti? Iade et kardesim ne diye milleti yanlis yönlendiriyorsun.
Cevremde RX 560, 570, 580, 590 kullanan onlarca arkadasim var hic birinde problem yok.
Hata dedigimiz cok kücük bir olasilik.
1650 Super alacagina bunu al ondan 2 kat daha iyi.

Fiyat daha ucuz dersen bu da cok iyi.
Ön yargili yaklasmamak lazim.
Ufak seylere kafayi cok takiyorsunuz olmayacak olasiliklara dünya kadar para veriyorsunuz.
Hadi diyelim cikti, iade et bitsin.
Görende RX'in tüm kartlari sorunlu zannedecek.
NVIDIA'da da dünya kadar problemli konu var, onlari hic görmüyoruz ama.
Marka takintisindan baska bir sey degil.
7 Yildir AMD ekran karti kullanirim(Intel islemci ve ekran karti da kullandim) 1 kere bile sorunla karsilasmadim.

Yine de sizin karariniz.

Yok öyle bir şey NVIDIA kat kat daha fazla sattığı için teorin başlamadan bitti dostum. Hem daha performaslıl kartları alma imkanı varken niye yarı sakat kartları alıp sorun yaşadığı zaman iade muhabbeti ile uğraşmak zorunda kalsın?
@sinan3 dostum sıralama şu şekilde 1650SUPER<1660< 1660 Super < 1660 Ti böbreği satmak zorunda bırakma kendini bunların hepsi güzel kartlar hiçbirisi üzmez. Düzgün bir markadan al ama. ASUS ROG STRIX benim kişisel tavsiyemdir. Ama önemli olan içindeki çip diğer markalar da üç aşağı beş yukarı benzer performansları gösterir. Soğutucu bloğu çok güzel sadece ASUS ROG STRIX'in ayrıca çipleri seçiyorlar diye biliyorum.

Yok öyle bir şey NVIDIA kat kat daha fazla sattığı için teorin başlamadan bitti dostum. Hem daha performaslıl kartları alma imkanı varken niye yarı sakat kartları alıp sorun yaşadığı zaman iade muhabbeti ile uğraşmak zorunda kalsın?
@sinan3 dostum sıralama şu şekilde 1650SUPER<1660< 1660 Super < 1660 Ti böbreği satmak zorunda bırakma kendini bunların hepsi güzel kartlar hiçbirisi üzmez. Düzgün bir markadan al ama. ASUS ROG STRIX benim kişisel tavsiyemdir. Ama önemli olan içindeki çip diğer markalar da üç aşağı beş yukarı benzer performansları gösterir. Soğutucu bloğu çok güzel sadece ASUS ROG STRIX'in ayrıca çipleri seçiyorlar diye biliyorum.

O kadar para bağlamak istemiyorum gerçekten.
Bu iki kart arasında fark var mı?

Ben fark göremedim. Aralarında 500TL var. Satıcı farkı için büyük fark gibi duruyor.

2019 verilerine göre AMD NVIDIA'yi geciyor dostum.
Kat kat fazla satma olayi ise yanlis bilgilendirme.
Fazla satsa bile nasil kat kat oluyor?

O kadar para bağlamak istemiyorum gerçekten.
Bu iki kart arasında fark var mı?

Ben fark göremedim. Aralarında 500TL var. Satıcı farkı için büyük fark gibi duruyor.

Dostum NVIDIA'ya aldanma derim.
AMD'de NVIDIA kadar büyük bir firma sonucta arkadasin dedigi gibi olsa satmazdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı