GeForce GTX 1050 Ti vs MSI RX570 Armor 8 GB

RX 570 8GB veya GTX 1050 Ti

• Oy verenlerin toplamı
    56
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafam tam odaklandığınız noktalarda karışmıştı, daha bir karıştı şimdi

RX570 Benchmark'larda birçok açıdan ötede, zaten ısınma ve kararlılık konusunda endişelerim vardı.

VR konusunda adım atmak istiyorum, RX570'e geçme kararı aldım.

Yorumlar için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

RX570 al bir sene sonra bilgisayarıma ne oldu diye konu açacaksın burada.

Evet okudum. En güncel görüşleri almak istedim. NVIDIA'dan şaşmamak gerek diye düşünüyorum ama diğer tarafta 256Bit ve 8 GB gibi artılar var.

NVIDIA'dan şaşma diyorsun yani.

Varsa paran düşünme bile hiç.

Evet okudum. En güncel görüşleri almak istedim. NVIDIA'dan şaşmamak gerek diye düşünüyorum ama diğer tarafta 256Bit ve 8 GB gibi artılar var.

NVIDIA'dan şaşma diyorsun yani.

GTX 1050 Ti gibi bir Kart'a o parayı vermek tamamen saçmalık. 1500 TL bütçem var demişsin. GTX 1650 Super Zotac en iyi tercih olacaktır.

GTX 1050 Ti gibi bir Kart'a o parayı vermek tamamen saçmalık. 1500 TL bütçem var demişsin. GTX 1650 Super Zotac en iyi tercih olacaktır.

Bu kart sanırım yeni acaba anakartla uyumlu olur mu? Bir de işlemci eski olduğu için darboğaz sorunu olmasın istiyorum.
CPU: Intel Core i7-3770.
Mbd: ASUS P8Z77-V LE Plus.
Elimde bunlar var.
Ayrıca marka olarak ASUS ve MSI'da kalmak daha iyi olur sanırım?

GTX 1660 Super dene olmuyorsa GTX1650 Super yine çok güzel kart.

İlla ASUS MSI olacak diye bir şey demek saçma. ASUS MSI GTX 1050 alıp 30 FPS kayıp yaşamak istiyorsan sen bilirsin. Zotac gayet kaliteli bir markadır sıkıntı çıkartmaz. GTX 1650 Super Zotac 1350 TL civarında bulunuyor. Al rahat et. Darboğaz bazı yerlerde yapacaktır ama darboğaz sisteme zararı olan bir sorun değildir. İlerde bir işlemci alarak sorunu çözebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…