Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Henüz satılmadı Hüseyin bey. Bütün oyunlarda fps ölçmedim test siteleri videoları bu konuda daha faydalı olacaktır ama örnek vermem gerekirse en son FarCry 4 oyununu 1920*1080 low-medium ayarlarda 35-40 fps aralığında akıcı bir şekilde oynayabildim. İşlemcim de amd fx 8120 4ghz overclocklu.
Havale yapabilirsiniz. Paypal hesabım da var paypaldan da gönderebilirsiniz ama paypalı sadece satın almak için kullandım şimdiye kadar ödeme almadım detaylarını araştırabilirim gerekirse.
Ben de gtx 770 ekran kartı aldım forumdan. Telefonla görüştük havale yaptım gönderdi. Benim de sizin gibi çekincelerim vardı ama böyle bir yolla alışveriş yaptım. Dediğim gibi Paypal ya da başka bir güvenli alış-veriş alternatifi varsa konuyu takip eden arkadaşlarımızın bilgisine başvururuz. Bu konuda benden çok daha deneyimli bilgili arkadaşlar var onlar size de bana da yardımcı olacaklardır ayrıca bana mail yoluyla ulaşabilirseniz telefonla görüşme imkanımız da olur. omergunuvar@gmail.com