Geforce GTX Volta HBM2 Kullanmayacak

Okuduğum haberden anladığım kadarıyla, Nvidia GDDR5X kullanmaya devam edicek ve HBM2 teknolojisini kullanmayacak. HBM2'nin yüksek maliyeti nedeniyle GDDR5X'e devam edecek. Haberin Fudzilla tarafından iyi bir kaynaktan alındığı belirtilmiş. Kısaca özetliyim dedim, gerisi teferruat.
GDDR5X-vs-GDDR6.png

Kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia genel olarak burada GDDR6 belleklerinde kullanabilir 2018 grafik kartlarında olacak ve en az 10Ghps olması planlanlanııyor

Nvidia bence burda akıllı davranıyor. AMD'nin neler yaşadığını gördü, elindeki teknoloji de yeterli neden uğraşayım diyor. :)
Öyle diyor da... Bakalım AMD'nin karşısında ne kadar başarılı olacak. :) Çekişmeli ortam bize yarayacak. Önemli olan bu. :)

Öyle diyor da... Bakalım AMD'nin karşısında ne kadar başarılı olacak. :) Çekişmeli ortam bize yarayacak. Önemli olan bu. :)
Kesinlikle katılıyorum, AMD Ryzen'deki başarısını umarım Vega ile pekiştirir. Çünkü geçenlerde ki haberde 3 farklı Vega'nın geleceği ve en düşük modelinin 1500TL civarı olacağını okumuştum. Şuan GTX 1070'e rakip kart yok AMD tarafında, Vega Core 1070'e rakip ve ondan ucuz olması bekleniyor. Rakip derken bence sollayacakta bakalım zaman gösterecek. Ayrıca Volta tarafında henüz pek bilgi yok, fiyatların ucuz olmasını beklemiyorum.

Bu sefer de çok üst seviye çıkarıp daha pahalı ama F/P olan ürünleri çıkartırlarsa yine bize yarayamayacak hocam.

Bu sefer de çok üst seviye çıkarıp daha pahalı ama F/P olan ürünleri çıkartırlarsa yine bize yarayamayacak hocam.
Evet, bence de. Ben AMD'den ümitliyim. İnşallah iyi bir şey çıkarır. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı