Ne oynamak istiyorsunuz ona göre söyleyelim, fazla bir şey açamaz çünkü bu kart.İyi midir bilmiyorum. 10. nesil i5 10210U CPU.
Ne oynamak istiyorsunuz ona göre söyleyelim, fazla bir şey açamaz çünkü bu kart.İyi midir bilmiyorum. 10. nesil i5 10210U CPU.
İşlemcin benim ile aynı.İyi midir bilmiyorum. 10. nesil i5 10210U CPU.
Ne oynamak istiyorsunuz ona göre söyleyelim, fazla bir şey açamaz çünkü bu kart.
60-70 fps civarlarında oynarsınız.Mesela GTA 5 çözünürlüğü en düşüğün bir üstüne ve grafikleri en düşüğe çekmeden oynanmıyordu. Bu sistem için normal midir bu durum?
Hocam benim gtx 940m sizin ekran kartından güçsüzdü, işlemci de daha kötüydü ama oynatıyordu 1366x768 cözünürlük orta-yüksek ayarlarda. O durum tuhafmış. Oynatması lazım ama online oynatmaz orası kesin.Mesela GTA 5 çözünürlüğü en düşüğün bir üstüne ve grafikleri en düşüğe çekmeden oynanmıyordu. Bu sistem için normal midir bu durum?
Ne oynamak istiyorsunuz ona göre söyleyelim, fazla bir şey açamaz çünkü bu kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.