GeForce NOW "0x000001F5" hatası

• Konuyu başlatan FCOE0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.524

FCOE0

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bugün GFN'e girdiğim zaman Steam oyunlarının hiçbirini açamadığımı gördüm. 0x000001F5 hatasını aldım ve çoğu çözümü deneme rağmen hiçbiri işe yaramadı.

Not:
close the GeForce NOW Client if it's active.
open the Windows run command by pressing Windows + r together.
Now copy and paste the following command within the bracket as is (%localappdata%\nvıdıa Corporation\GeForceNOW).
delete the entire "cefcache" folder.

Bu çözümde işe yaramıyor.

İyi günler arkadaşlar. Bugün GFN'e girdiğim zaman Steam oyunlarının hiçbirini açamadığımı gördüm. 0x000001F5 hatasını aldım ve çoğu çözümü deneme rağmen hiçbiri işe yaramadı.

Not:
Close the GeForce NOW Client if it's active.
Open the Windows run command by pressing Windows + r together.
Now copy and paste the following command within the bracket as is (%localappdata%\nvıdıa Corporation\GeForceNOW).
Delete the entire "cefcache" folder.

Bu çözümde işe yaramıyor.

Steam'deki başlangıç ayarlarını mı kurcaladınız? Bende de oldu son günlerde herkes yaşıyor sorunu desteğe yazdığımda düzelene kadar bekleyin dediler.

Steam'deki başlangıç ayarlarını mı kurcaladınız? Bende de oldu son günlerde herkes yaşıyor sorunu desteğe yazdığımda düzelene kadar bekleyin dediler.
Büyük ihtimal ondan uzun süredir girmediğim bir oyun vardı başlangıç ayarı vardı ondan olmuş olabilir. Redditte görmüştüm o dediğini

Ne yazmam lazım? Ben 2 gündür destekle mücadele ediyorum. Adam bir garip GFN diyorum. Donanım soruyor.

Sormak zorunda hatta hangi ülkede olduğunu bile sorar. GFN'de Steam'deki her işlem senin GFN hesabına işlendiği için sadece 2. seviye teknik desteğin erişimi olduğu ayrıntıların düzenlenmesi lazım. Desteğe hesabındaki kilidin sıfırlanmasını istediğini söyle.

Sormak zorunda hatta hangi ülkede olduğunu bile sorar. GFN'de Steam'deki her işlem senin GFN hesabına işlendiği için sadece 2. seviye teknik desteğin erişimi olduğu ayrıntıların düzenlenmesi lazım. Desteğe hesabındaki kilidin sıfırlanmasını istediğini söyle.
Hocam yazdığınızda düzeldi mi? şuan kullanabiliyor musunuz?, Çünkü bugün 5.gün oluyor. Ve destekten ses yok en son ticket durumu "araştırılıyor" du. 2 mesaj daha yazdım ama..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı