EA FC 26 alınır mı?

ahmetcttt

Zeptopat
Daha fazla  
Xbox üyeliğimden FC 25'im vardı. 26 almak istiyorum. Alınır mı? Oyun bu sefer daha farklı duruyor. Aslında EA Play Pro almayı düşündüm ama 17 dolar aylık çok saçma bir sayı. Sizce alınır mı? Alınırsa nereden alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Türkçe spiker için bile alınır. Düşünsene Galatasaray Liverpool maçını oynuyorsun amaan dikkat edelim, YEAAAAHHH. Wirtz kendinin 4, takımının 11. golünü kaydediyor.

Alınır . Çok güzel bende de var.

Sadece Türkçe spiker için bile alınır. Düşünsene Galatasaray Liverpool maçını oynuyorsun amaan dikkat edelim, YEAAAAHHH. Wirtz kendinin 4, takımının 11. golünü kaydediyor.
Aman dikkat edelim de diyorlardır inşallah.

Xbox üyeliğimden FC 25'im vardı. 26 almak istiyorum. Alınır mı? Oyun bu sefer daha farklı duruyor. Aslında EA Play Pro almayı düşündüm ama 17 dolar aylık çok saçma bir sayı. Sizce alınır mı? Alınırsa nereden alınır?

Hacı ben FIFA 23 ten sonra hiçbirini almadım şu sıralar hem Online hem ileride kariyer modu canım çekerse diye almayı düşünüyorum Türkçe spiker vs sarar gibi delisi olan arkadaşlarıma sordum 25 ten iyi olduğu konusunda hemfikirler parasına değmez ama 1 seferlik alıyorum bu açıdan bakılınca bence alınır.

Eğer fut oynayacaksanız şimdi almanız en doğrusu sonra kadro farkını kapatacağım diye uğraşıyorsunuz. Ama sadece kariyer ya da arkadaşlarınla clubs oynaycaksanız indirimi bekleyip alın fiyatı biraz tuzlu. Yıllık EA Play Pro'da mantıklı aslında çünkü BF6 da veriyor. Zaten iki oyun 140 dolara geliyor. Tam fiyatı hatırlamıyorum ama 20-30 dolar arası daha uyguna geliyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı