Çözüldü GeForce NOW "0xc0F52132" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Tuğhan

Hectopat
Daha fazla  
Artık cidden yeter dediğim "0xc0F52132" hata kodlu 'oturumunuz başlatılamadı' sorunu yüzünden muzdaribim. Böyle bir sorun yaşayıp çözebilen var mı? Sitesinde bu hata kodu yazmıyor, Şikayetvar sitesine yazdığımda destekle görüşün cevabı aldım ama destek botu da bu hata kodunu veya hatayı anlamıyor. Yıllık Superonline ile indirimli aldığım bir servis ama kullanamıyorum. Bazen günde 1 kere açılıyor sonra bir daha hep aynı hata. Modem arayüzünde bunun bir çözümü olabilir mi? Ağ trafiği engelleyici açma/kapama vs. falan tam bilgim yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• geforce-now-oturum-sorunu-2132-hata-kodu-1_375x180.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 388
Burada arkadaş detaylıca anlatmış. Bunları yaptıktan sonra sorunun çözülmezse zlata1'i etiketleyebilirsin.

Burada detaylı bir şekilde açıkladım 3 tane çözüm yolu buldum PC sıfırlamadan veya VPN kullanmadan. 3. Çözüm yolunu bugün içinde ekleme yapacağım.

@zlata 1 Merhaba, Ge Force now hata kodu çözümünüzü az önce denedim. Güvenlik duvarı ayarları zaten aynıydı işe yaramadı ama verdiğiniz global linkten kurduğumda sorun kayboldu. Aklımda bir soru kaldı sadece: Verdiğiniz global linkten oynarken herhangi anormal fps vs. kaybı yaşar mıyız?

Hayır sıkıntı olmaz. Global ve TR arasında hiçbir fark yok. Sanırsam global olan program güncel olduğu için bu sorun gözükmüyor. FPS vb. Sorunlar görülmez sen yine aynı şekilde TR serverlerine bağlanıyorsun.

Teşekkürler 5 gündür bakmadığım her kalmamıştı meğer çözüm basitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…