GeForce NOW 2 gün erken bitti

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. 1 aylık GeForce NOW satın almıştım ve normal kullanıyordum. Hem dün en son Crew2 oynayıp çıktım ve premium gözüküyordu. Bugün bir ETS 2 gireyim dedim ve bir baktım paketim bitmiş. 2 gün erken bitmiş hem. Şimdi bazıları diyebilir 2 gün işte 2 günden ne olacak. Ben parasını veriyorsam hizmeti bana tamamen sağlamak zorundalar. Ben keyfimden almıyorum sonuçta, bilgisayarım kötü olduğu için alıyorum. Bunların canlı desteği falan var mı? Adım gibi eminim ben cuma günü almamıştım GeForce NOW'ı.

Faturanızdan kontrol edin, insan oğlu şaşar sadece siz değil herkes için öyle.

Eğer fatura tarihiniz ile tutuşuyor ve erken bittiyse e-posta ile ulaşım sağlayıp kalan günlerinizi alabilirsiniz.

Durumunuzu belirtin. Belki özür dileyip 2 değil 3-5 gün hediye ederler üstüne süre ekleyip.

Faturanız ile e-posta atın bitiş tarihini sistemden görüntülerler muhtemelen iade olacaktır.

Maillerini nereden bulabilirim? İletişime geçeceğim. Allah'tan Boosteroid 134 TL düştüğünde almıştım oradan oynarım oynamak istediğim oyunları.

Maillerini nereden bulabilirim? İletişime geçeceğim. Allah'tan Boosteroid 134 TL düştüğünde almıştım oradan oynarım oynamak istediğim oyunları.
Sağ aşağıdaki bot ile konuşun. Çözüm üretememeye çalışın, en son size Mail veya Tel No. Verecektir.)
@M3HM3TY

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı