İnceleme GeForce NOW 2021'de ve 2024'teki deneyimler

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 218
Merhaba arkadaşlar, Zamanında 2021'deücretsiz kullandığım ve 2024'te 1 AYLIK aldığım üyeliklerden bahsedeceğim. İlk önce sizden 2019 yılından bahsedeyim. (hiçbir firmayı kötülemek gibi bir amacım yoktur kişisel görüşümü paylaşıyorum.)

2021 YILI:
Kısacası GAME+'ın eline geçmeden ücretsiz bir şekilde oynadığım sürümdü. Çok memnundum. Bu yılda sadece GeForce'tan 'Phasmophobia' oynadım. Oyuna girince haritalar, yükleme ekranları neredeyse 8-9 saniye sürüyor ve 1 saatlik sınırlı kullanımın ardından oyunu kapayıp bir daha sıraya girince 2 dakika bekliyordum sadece. Kısacası çok memnundum. 1 saat oynayıp çıkıp bir daha giriyordum. O zaman internetim 16Mbps ADSL olmasına rağmen ara sıra takılma olsa da memnun kalıyordum.

2024 YILI:
Haziran'ın ortası gibi üyelik aldım ve yine aynı oyun 'Phasmophobia' ve 'ETS 2' oynamaya başladım. Açıkçası pek memnun kalmadım çünkü 8-9 saniyede girdiğim oyunlar 2 dakika beklediğim taktirde yüklenmiyordu. Oyunlar ara sıra donup, çöküyordu. Kısacası pek memnun kalmadım. İnternet paketim Fiber 50Mbps olmasına rağmen oyunlar çok takılıyor.
Dipnot: Hiçbir firmayı kötülemek, aşağılamak gibi bir niyetim yoktur. Sadece kişisel görüşlerimi belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı