Geforce NOW 25/50 Mbps ile CS:GO oynanır mı?

Alakası yok. Uzaktaki bilgisayara bağlanıyoruz. Bağlandığımız sunucunun internetini test ederseniz download ve Upload'un 1000 Mbps'i geçtiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla oyun içerisinde normalden daha düşük ping alırsınız.

Download ping değerini etkilemez sunucu Ankara'da CS sunucuları da Avrupa'da yani ortalama bir internet ilen aynı pingi alırlar.
 
Geforce nowda FPS aramanız mantıksız çünkü bağlandığınız sistemler zaten üst düzey sistemler ve oyunların hepsinde ultra ayarlarda performans verir. Oynadığınız sistem kendi içerisinde çok yüksek performans almış olsa bile geforce now uygulamasının size vereceği FPS değerleri sabit zaten değişkenlik göstermez. Önemli olan sizin görüntüyü internet ortamında kaç bitrate ile stabil bir şekilde alabildiğinizdir.​
Eksiğiniz var. GFN bilgisayarları isterse 400FPS alsın verdiği yayın en fazla 60FPS TR için ileride 120 gelebilir belki.
 
Oynatır ama sürekli ölürsün. Serverla Ankara arasında 60 FPS olsa senin PC ile Ankara arası 80 FPS olursa en düşük 140 FPS ile oynarsın. Yalnız ekranda sadece 60 FPS yazacaktır gerçek FPS'yi bilemezsiniz.

Kanka sen ne anlatıyorsun? FPS'nin ne olduğunu biliyor musun? Aranda FPS var demek ne anlamadım ama pingi mi kastediyorsun bilmiyorum fakat 60FPS yazıyor diye bir şey yok FPS kastediyorsan. FPS'yi görebilirsin sadece ayarlardan V-Sync açarsan 60FPS sınırı aldığın için 60 59 arası görürsn
 
Selamlar, Türk Telekom'un hız testinde 25 Mbps internet hızım var ama Speedtest'de yaklaşık 50 Mbps internet hızım var. Hangisi doğru bilmiyorum. Ben bu internet hızlarıyla GeForce Now genel olarak açılınca CS:GO'yu kaç FPS oynarım? Bazı hatalarım olabilir çok bir şey bilmiyorum bu konular hakkında. Gerekli bilgileri vermediysem verebilirim.

Vodafone 25 Mbps internet kullanıyorum her oyunu oynadım ama Türk Telekom'a bir şey diyemem bilgim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı