Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Şubat 2021 #1 GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu Chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2021
GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu Chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi 64 Bit yapmaktan başka çözüm yok.
Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi 64 Bit yapmaktan başka çözüm yok.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Şubat 2021 #3 Xallt dedi: Sisteminizi 64 Bit yapmaktan başka çözüm yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 Silinen üye dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bir de 64 Bit yapmak çok kolay hocam en kısa sürede yapmanızı tavsiye ederim sadece format atacaksınız o kadar.
Silinen üye dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bir de 64 Bit yapmak çok kolay hocam en kısa sürede yapmanızı tavsiye ederim sadece format atacaksınız o kadar.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 22 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu Chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden. (Şimdi baktım yokmuş )
Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu Chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden. (Şimdi baktım yokmuş )
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 356463 dedi: Chrome üzerinden. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden açılmıyor hocam PC'ye kendi uygulamasını indirmesi gerek uygulama da 64 Bit gerektiriyor.
356463 dedi: Chrome üzerinden. Genişletmek için tıkla... Chrome üzerinden açılmıyor hocam PC'ye kendi uygulamasını indirmesi gerek uygulama da 64 Bit gerektiriyor.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 22 Şubat 2021 #7 Xallt dedi: Chrome üzerinden açılmıyor hocam PC'ye kendi uygulamasını indirmesi gerek uygulama da 64 Bit gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır kendini chromebook kullanıyor olarak göstermeni sağlayan bir eklenti var onun sayesinde Chrome'dan girebiliyorsun.
Xallt dedi: Chrome üzerinden açılmıyor hocam PC'ye kendi uygulamasını indirmesi gerek uygulama da 64 Bit gerektiriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır kendini chromebook kullanıyor olarak göstermeni sağlayan bir eklenti var onun sayesinde Chrome'dan girebiliyorsun.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Şubat 2021 #8 ZerefDragneel dedi: Hayır kendini chromebook kullanıyor olarak göstermeni sağlayan bir eklenti var onun sayesinde Chrome'dan girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılıyor?
ZerefDragneel dedi: Hayır kendini chromebook kullanıyor olarak göstermeni sağlayan bir eklenti var onun sayesinde Chrome'dan girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapılıyor?
ErenYalcin Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 247 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #9 Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... İsterseniz Windows 8 yapabilirsiniz Windows 8 hem 64 Bit hem de stabil yani az RAM kullanıyor Windows 10 gibi bilgisayarı yormuyor.
Silinen üye dedi: GeForce Now'ı 32 Bit'te açmanın bir yolu var mı? (32 Bit hariç her şeyi kaldırıyor sistemim GeForce Now'ı açmak için.) Bildiğim kadarıyla açmanın tek yolu chromebook şeklinde açmak ama on da da açılmıyor, 1 saat beklesem bile hala yuvarlak dönüyor. Not internetim 15Mbps. Başka bir yolu var mı? Ya da Chromebook'u açmanın yolu. Genişletmek için tıkla... İsterseniz Windows 8 yapabilirsiniz Windows 8 hem 64 Bit hem de stabil yani az RAM kullanıyor Windows 10 gibi bilgisayarı yormuyor.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 22 Şubat 2021 #10 Silinen üye dedi: Hocam nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... PC, Mac ve Linux'da Chrome Ãzerinden GeForce Now Nasıl Kullanılır? Tarayıcı üzerinden GeForce Now hizmetini kullanma yollarına göz atıyoruz. Google'ın hizmeti Stadia'yı çalıÅtırmak için web tarayıcısından baÅka bir Åeye www.technopat.net
Silinen üye dedi: Hocam nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... PC, Mac ve Linux'da Chrome Ãzerinden GeForce Now Nasıl Kullanılır? Tarayıcı üzerinden GeForce Now hizmetini kullanma yollarına göz atıyoruz. Google'ın hizmeti Stadia'yı çalıÅtırmak için web tarayıcısından baÅka bir Åeye www.technopat.net