GeForce NOW 32 Mbps internette paket kaybı ve FPS sorunları

Öyle gibi hocam :D Allah nasip ederse iyisinden bir PC çekip hiç dert çekmeden rahatça oynarız. Beni de çok heyecanlandırmıştı bu bulut oyun sistemi ama çok sıkıntılı rahat oynatmadı bana.

Tek çare Xbox'ın bulut oyun sistemi çok kaliteli olduğu söyleniyor ama Türkiye'de yok. Umarım bunlara gerek kalmadan bir bilgisayar toplarız.
Onu otomatik yapın bence.
Deniyorum hemen.
Bende ayarlar 1920x1080 V-Sync uyarlamalı, zayıf ağ koşullarına göre ayarla açık bir de böyle dener misiniz?

Denedim ve hala aynı maalesef.
Bende ayarlar 1920x1080 V-Sync uyarlamalı, zayıf ağ koşullarına göre ayarla açık bir de böyle dener misiniz?

Bu sefer paket kaybı çok olmuyor fakat FPS düşüyor tuhaf.

Son düzenleme:
Hocam GeForce NOW beni hiç memnun etmedi sleeping dogs oynuyordum ne rahat güzel sistem dedim 10 dakika sonra oyunun görüntüsü Minecraft'a döndü görüntü aşırı bulanıklaşıyor ve dediğiniz gibi FPS kayıpları yaşadım. (üstelik internete kimse bağlanmadığı ve internetim gereksinimleri karşıladığı halde) maalesef stabilize olmuyor GeForce NOW'da yani bende düzgün bir şekilde oynayamadım.

Cyberpunk'ı GeForce NOW üzerinden bitirdim ama dediğiniz gibi bir süre sonra görüntü çamur gibi oluyor 100 Mbps internetim olmasına rağmen ve Wi-Fi'ya kimse bağlı değilken paket kaybı yaşıyordum.

Tek çare Xbox'ın bulut oyun sistemi çok kaliteli olduğu söyleniyor ama Türkiye'de yok. Umarım bunlara gerek kalmadan bir bilgisayar toplarız.

Deniyorum hemen.

Denedim ve hala aynı maalesef.

Bu sefer paket kaybı çok olmuyor fakat FPS düşüyor tuhaf.
Hocam hangi oyunu oynuyorsunuz? Bİrde ctrl+n kombinasyonuna basıp hangi ekran kartını kullandığını söyleyebilir misiniz. Bazen kötü ekran kartı veriyor. Olmazsa Vsync'yi kapalı yapın.
Cyberpunk'ı GeForce NOW üzerinden bitirdim ama dediğiniz gibi bir süre sonra görüntü çamur gibi oluyor 100 Mbps internetim olmasına rağmen ve Wi-Fi'ya kimse bağlı değilken paket kaybı yaşıyordum.
Bu sorun bende wifi ile bağlı iken oluyordu ama ben avrupa sunucularında oynuyorum o yüzdende olabilir.

Hocam hangi oyunu oynuyorsunuz? Bir de CTRL+n kombinasyonuna basıp hangi ekran kartını kullandığını söyleyebilir misiniz? Bazen kötü ekran kartı veriyor. Olmazsa V-Sync'yi kapalı yapın.

Bu sorun bende Wi-Fi ile bağlı iken oluyordu ama ben Avrupa sunucularında oynuyorum o yüzdende olabilir.

Witcher 3 oynuyorum şu an. 2080 gösteriyor. Ultra ayarlardayım. Düşüğe alıp denedim aynı.

Bende bitirdim Cyberpunk'ı Witcher'a göre daha çok paket kaybı ve FPS düşüşleri vardı oyun ile alakalı sanırım bu durum.

Aynı durum bende de var. 50 mbps internet, ping düşük, kablolu bağlantı ve oyunları oynayamıyorum. Bizim gibi problem yaşayanda çokmuş fakat herhangi bir çözümü yok sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı