GeForce NOW 32 Mbps internette paket kaybı ve FPS sorunları

Sizce hızı yükseltirsem bir değişiklik olur mu? Veya cayma bedelini ödeyip TurkNet'e geçsem yine mağdur olur muyum? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. (TurkNet maksimum 84Mbit veriyor)

Siz de yine iyi duruyor bence. İmkanım olsa şu an video çekip YouTube'a atarım nasıl bir performans verdiğini görürsünüz.

SS yanıltıcı olabilir.
Dövüş oyunlarını seviyorsanız öneririm hocam gayet zevkli indirimde de ucuz oluyor bayağı.

Teşekkürler şu an 13 TL gibi bir fiyatı varda sormak istedim.
Sizce hızı yükseltirsem bir değişiklik olur mu? Veya cayma bedelini ödeyip TurkNet'e geçsem yine mağdur olur muyum? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. (TurkNet maksimum 84Mbit veriyor)

Dediğim gibi hocam ben 100 Mbps ile Cyberpunk'ta tatmin olmadım diğer oyunlar nasıldır bilinmez ama 480p videolarda ki gibi bir görüntü oluyor oyunlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Sizleri de bu saatte soruya boğuyorum ama başka ne önerebilirsiniz bana? Bilgisayar toplamak için çok bir bütçem yok. En az 10k bayılmak gerekiyor ortalama bir şey için. Elimdeki sistem zaten çok sıkıntılı kafayı sıyırmama az kaldı

Hocam bana göre değişiklik olmaz çünkü zaten sizin internetiniz gereksinimlerini karşıladığı halde sorun yaşıyorsunuz. Geçiş yapıp pişman olma ihtimaliniz var.

Rica ederim hocam.

Hocam bende aynı durumdan müzdaribim neredeyse herkes RTX ekran kartini kullanirken ben daha GTX'e elimi süremedim sabir edip sağlam bir bilgisayar çekmeyi düşünüyorum. Şu anda da bilgisayarımın oynatabileceği düşük sistemli oyunlara yöneliyorum maalesef.

Benim durumumda buna benzer oynamak istediğim oyunları sistemden dolayı oynayamıyorum ama yakın zamanda güzel bir sistem almak istiyorum 15-16klık yakın zaman dediğim yarın olur 1 ay sonra olur bilinmez ama aklımda var hocam.

Sağ olun sanırım biraz daha sabır gerekli teşekkürler bekleyeceğim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…