GeForce NOW ağustos ayı indirimi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Ben kullanmadığım için fiyatlar hakkında bilgim yok. Haber sayfasında gördüm ve paylaşmak istedim. Onun için indirim değilse linç etmeyin. :D

Geforce Now.png

kaynak: GeForce Now Fiyatında Yaz İndirimi

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW'a sürekli zam geliyor.

Sürekli zam gelmesinden bıktığım için yeni bilgisayar dizmiştim. En mantıklı olanını da yaptığımı düşünüyorum. Bu servislere para yetişmez. Sürekli zam geliyor ve işin kötüsü de sürekli zam gelmesine rağmen yeterli hizmet alamıyoruz. Çoğu oyun yok ve oynayacağın oyunun orijinal olması gerekiyor. Servise para vermenizin yanı sıra bir de oyuna da para vermeniz gerekiyor.

Sürekli zam gelmesinden bıktığım için yeni bilgisayar dizmiştim. En mantıklı olanını da yaptığımı düşünüyorum. Bu servislere para yetişmez. Sürekli zam geliyor ve işin kötüsü de sürekli zam gelmesine rağmen yeterli hizmet alamıyoruz. Çoğu oyun yok ve oynayacağın oyunun orijinal olması gerekiyor. Servise para vermenizin yanı sıra bir de oyuna da para vermeniz gerekiyor.
Tamamen katılıyorum hocam. Arkadaşım almıştı GFN, bir ara öylesine CP77 deneyim dedim, sürekli takılma ve görüntüde çamurlaşmalar yaşadım. Her oyunda olmuyor ama CP77'de olmuştu. İnternetim de iyi, 80 Mbps civarı download hızım var.

Kütüphanesi de çok kısıtlı, her istediğin oyunu oynayamıyorsun. PC almak her türlü daha mantıklı, bu servisler sürekli kullanılacak iş değil. En azından şu anlık... Bir de fiyatı avantajlı falan değil yani, 1 senelik alsan ₺2.100. O da şu anlık, sürekli zam geliyor. Yakında neden ₺3.000 olmasın yani.

En mantıklısını yapmışsınız hem gecikme sorunundan da kurtulmuş oluyorsunuz fakat şu an bilgisayar toplayacak bir param olmadığı için GeForce NOW ile 5-6 ay daha devam etmeyi düşünüyorum ama param olduğunda direkt sistem toplayacağım.

@fxtih en kısa sürede umarım parayı toparlayabilirsiniz. Gerçekten çekilecek sistem değildi. Birçok oyunu bu sistem aracılığıyla oynadım da istediğim performansı da alamadım. Şimdi o oyunları tekrardan oynayayım diyorum fakat oyunların hikâyesini bildiğim için sarmaz.
@Caner Uncu bir de Witcher 3, Cyberpunk gibi oyunlara RTX 2060 gibi kart veriyorlar. Yabancılarla dolar bazında aynı parayı hatta daha yükseğini ödememize rağmen onlara da RTX 4000 serisinden kart veriyorlar. Denecek bir şey yok.

@fxtih en kısa sürede umarım parayı toparlayabilirsiniz. Gerçekten çekilecek sistem değildi. Birçok oyunu bu sistem aracılığıyla oynadım da istediğim performansı da alamadım. Şimdi o oyunları tekrardan oynayayım diyorum fakat oyunların hikâyesini bildiğim için sarmaz.
@Caner Uncu bir de Witcher 3, Cyberpunk gibi oyunlara RTX 2060 gibi kart veriyorlar. Yabancılarla dolar bazında aynı parayı hatta daha yükseğini ödememize rağmen onlara da RTX 4000 serisinden kart veriyorlar. Denecek bir şey yok.

Ben CS:GO oynarken bakıyorum 1060 kart var ancak yurt dışı sunucularında dediğiniz gibi 4000 seri kartlar var 😀

Son düzenleme:
@fxtih aslında kimse şu sistemi satın almasa düzeltmek zorunda kalacaklar da işte. Ne denebileceğini de bilmiyorum. Para veriyoruz, üstüne de kalitesiz hizmet alıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı