GeForce NOW Ark Survival Evolved level fatal error hatası

tatakae23

Decapat
Daha fazla  
Oyunu başlattığımda ya doğruca bu hata oluşuyor ya da biraz bekliyor öyle hatayı alıyorum. GeForce NOW'ın kendi forumundan baktım dediğini yaptım ama sonraki gün tekrar aynı hatayı almaya başladım technopatide taradım onu da denedim çalışmadı bende. Zaten oyunda sebepsizce yavaş açılıyor.

Ekran görüntüsü 2024-07-03 184601.png

Ekran görüntüsü 2024-07-03 184556.png

resim_2024-07-03_184236472.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW'a Ark'ı Steam'den eklediysen Steam aboneliklerine bak belki birkaç Ark moduna abone olmuşsundur modlar çakışıyordur ondan açılmıyordur bir kontrol et.

Son düzenleme:
nvidia ve gameplus ikisine birden sorunu bildirdim, sabahtan beri nvidia birşeyler denettirdi bana ama olmadı. Bir çözüm bulursam buradan da paylaşırım, çözümü bulan yazsın.

bir de merak ediyorum, bu sorunu yaşamayan var mı?
ARK:SE STEAM hesabıyla GEFORCE NOW üzerinden oynayabilen var mı? ne farkımız var onu değerlendirsek?

Onu düşünerek kaldırdım abonelikleri modlarla alakalı sıkıntı olabilir diye zaten.
çözüm bulabildin mi?

GeForce NOW'a Ark'ı Steam'den eklediysen Steam aboneliklerine bak belki birkaç Ark moduna abone olmuşsundur modlar çakışıyordur ondan açılmıyordur bir kontrol et.
sen de geforce now kullanıcı mısın? aynı sorunu yaşıyor musun?

Son düzenleme:
ben başka bir STEAM hesapla yeni bir GFN üyeliği ile denedim ARK:SE yine çalışmadı.

VPN ile GFN avrupa sunucularında binbir çaba ile girmeyi başadım ve kendi steam hesabımda çalıştı oyun. bu durumu Game+ Destek ekibine bildirdim. Avrupa sunucularıyla farkını bulup düzeltilmesi için. umarım ilgilenirler.

TR sunucularında Steam hesabıyla ARK:SE oynanamıyor. Oynaya bilen var mı? ARK:SE Steam hesabında olanlar deneyebilir mi? benim şansıma mı böyle denk geldi merak ediyorum. bu konuda game+destek hattına email atabilir misiniz, eğer sizde aynı durumu yaşıyorsanız?

hala cevap bekliyorum. sizce gameplus ın bu sorunu çözmesi konusunda harekete geçmesi için nereye başvurmalıyım?

Ben yaşamadım arkadaşım yaşamıştı ne yaptı bilmiyorum.
tekrar denediniz mi? bi dener misiniz? hata GFN TR server larıyla mı ilgili bir kanıya varalım.

@AiryRulzTv @tatakae23

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı