GeForce NOW Avrupa sunucularında kullanmak sorun yaratır mı?

Hanlar hanı

Picopat
Daha fazla  
Ben gameplus çıkmadan bir ay önce VPN ile NVIDIA hesabı açıp Avrupa sunucularında oynamaya başlamıştım ve sanırım 5 Ağustos'ta bu hesaplar gameplus a aktarılacak gibi bir şey duydum. Benim yaptığım şey bir sorun yaratır mı?(VPN ile Avrupa sunucularında oynamak)

VPN açmayın ayarlarda var zaten eu sunucusu seçin sıra beklemeden oynayın.
1627295520126.png

Hayır hesabınızda aktarılmaz. Üstelik VPN kullanmanıza gerek yok hesap açmadan önce VPN ile başka ülkeye bağlandıysanız gerek yok kullanmanıza.

VPN açmayın ayarlarda var zaten eu sunucusu seçin sıra beklemeden oynayın.Eki Görüntüle 1118556

Yok ben sadece hesabı açarken VPN kullandım. Şu an kullanmıyorum.
Hayır hesabınızda aktarılmaz. Üstelik VPN kullanmanıza gerek yok hesap açmadan önce VPN ile başka ülkeye bağlandıysanız gerek yok kullanmanıza.

Hesaba girdiğimde 5 Temmuz'dan sonra hesabınız gameplus tarafından desteklenecektir yazıyordu. Ayrıca benim için hiç sorun değil GeForce NOW kullanmak çünkü artık ihtiyaç duymuyorum tek merak ettiğim başıma bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Yok ben sadece hesabı açarken VPN kullandım. Şu an kullanmıyorum.

Hesaba girdiğimde 5 Temmuz'dan sonra hesabınız gameplus tarafından desteklenecektir yazıyordu. Ayrıca benim için hiç sorun değil GeForce NOW kullanmak çünkü artık ihtiyaç duymuyorum tek merak ettiğim başıma bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Pardon 5 Ağustos'tan sonra

Dosya Ekleri

• IMG_20210726_134518.jpg
    IMG_20210726_134518.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı