GeForce Now ayarları nasıl olmalı?

LeSâge

Decapat
Daha fazla  
GeForce Now ayarlarında dengeli seçeneğinin ayrıntılarına baktığımda çözünürlüğe 1920x1080 diyor fakat benim bilgisayarımın çözünürlüğü 1366x768. Özel seçeneğine girdiğimde ise çözünürlüğü değiştirince maksimum bit hızı 17'ye geliyor. Fakat bu çözünürlükte yine de artırabiliyorum. En iyi ayarlar için nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Now ayarlarında dengeli seçeneğinin ayrıntılarına baktığımda çözünürlüğe 1920x1080 diyor fakat benim bilgisayarımın çözünürlüğü 1366X768. özel seçeneğine girdiğimde ise çözünürlüğü değiştirince maksimum Bit hızı 17'ye geliyor. Fakat bu çözünürlükte yine de artırabiliyorum. En iyi ayarlar için nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

O ayarlara pek kafayı takmayın sadece kesinlikle dengeli kullanmayın en kötü mod o bu ayarları tavsiye ediyorum 1 yıllık gfn tecrübem var ve en iyi ayarlar bence bu.

Edit: 16Mbps ve altı internetiniz varsa kapalı olan 2 seçeneği aktif etmenizi öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 6.510
O ayarlara pek kafayı takmayın sadece kesinlikle dengeli kullanmayın en kötü mod o bu ayarları tavsiye ediyorum 1 yıllık gfn tecrübem var ve en iyi ayarlar bence bu.

Edit: 16Mbps ve altı internetiniz varsa kapalı olan 2 seçeneği aktif etmenizi öneririm.
24 mbps internet kullanıyorum ben bu ayar geçerlimi?

Max bit hızını değiştirmemin pek etkisi var mıdır peki. Otomatik ayara alınca saatte 5gb kullanacağını söylüyor.

24 Mbps internet kullanıyorum ben bu ayar geçerli mi?

Sizde de sıkıntı olmaz benim de 20Mbps internetim var onla da o ayarlar gayet akıcı.
Max Bit hızını değiştirmemin pek etkisi var mıdır peki. Otomatik ayara alınca saatte 5GB kullanacağını söylüyor.

Otomatik ayar inanılmaz kötü bir ayardır her zaman minimum internet kullanmaya ayarlar.Max bit hızı Görüntü kalitesini belirler ben hep en yüksekte kullanmanızı tavsiye ederim.

Sizde de sıkıntı olmaz benim de 20Mbps internetim var onla da o ayarlar gayet akıcı.

Otomatik ayar inanılmaz kötü bir ayardır her zaman minimum internet kullanmaya ayarlar.Max bit hızı Görüntü kalitesini belirler ben hep en yüksekte kullanmanızı tavsiye ederim.
Yani 50 mbps ayarlarsam saatte 15 gb yiyecek ama kalite falan düşmeyecek dimi?

Pekâlâ yardım için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı