GeForce NOW Basic deneyiminiz nasıl?

Bende TR sunucusunda yaptığım hızlarda download 50, packet loss 0, ping 16 çıkıyordu. Deneyim olarak ise gecikme globale göre çok çok azdı ama görüntü kalitesi kesinlikle çok daha kötüydü. Karıncalı olduğu çok fazla belli oluyordu. Denedikten sonra zaten direk global de tekrar test ettim neredeyse cam gibiydi. Doğal olarak gecikme hissi daha fazlaydı sadece.

Güzeldi, sıra derdi çok olduğundan Premium pakete geçtim. Artık daha iyi bir deneyim yaşıyorum. 75/4 paket kullanıyorum.

Sabah kuyruk oluşmuyor. 1 saat bitince tekrar geri oynayabiliyorsun.
Fark yok gibi.

Sıra çok fazla. 12-21 arası tamamen dolu. Sabah 50 kişi oluyor. Saat 7.30 gibi kalkıp oynamanı tavsiye ederim. 5mb upload ile 1366x768 çözünürlükte iyi oynanıyor. Benim internetim dengesiz olduğu için arada sırada takıldı ama yoksa sorun yok. İleride sıralar kısalacaktır.

15 Mart günü 500 kişi bekleyip Valheim girdim. 50 Mbit/s download ve 5 GHz Wi-Fi üzerinden kullandım. Hissedilebilir bir gecikme var ama oyun içerisinde bunu hissetmiyorsunuz. Görüntü kalitesi YouTube videoları gibi. Kabul edilebilir ancak kendi bilgisayarınızda oynarkenki kadar keskin ve net değildi.

Deneyimim genel olarak kabul edilebilir. Rekabetçi olmayan oyunlarda sorunsuz kullanılarak eğlenceli vakit geçirilebilir.

7/10.

Globale göre bayağı iyi. Bu kadar yüksek hızlarla nasıl kötü görüntü alabiliyorsunuz? Bir hata yapıyor olmalısınız. Ayarları internet hızınıza göre ayarlayınız.
Ayarlardan kastınız nedir? Yayın akış kalitesi dengelide şu an.

Yayın akış kalitesi çözünürlüğünde 1920:1080'den yukarı çıkmıyor çözünürlük. Premium sürümünde de durum böyle mi?

Evet, en fazla 1080p açılıyor. Oyun içi ayarlar ve yayın ayarları olarak kastettim ben. Dengeli çok dengesiz. Kendi internetinize göre ayarlamanız daha iyi olur. FPS oyunlarında genelde parlama gibi şeyleri kapatınca mis gibi oluyor.

Özel olarak mbps hızınızı kendiniz ayarlayın. Örn veriyorum 50 mbps hız var ise 30-40 arası ayarlayınız ve düşük ağ modunu kapatınız.

Tek fark para verip sıra beklemiyorsun. Daha doğrusu 2 fark var ücretsizde sıraya bile giremiyorsun 500 kişiden fazla almıyorlar. Ücretlide pat diye giriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…