GeForce NOW bayram indirimine girer mi?

Burada hala 119TL hocam alacaksanız buradan alın indirimde bu fiyatın altına düşmeyecektir:

Hocam bu site güvenilir değil mi? Ben çünkü Tosla'dan GFN 140 lirayken 110 liraya Tosla'dan GFN almıştım ve bana kodu yolladıklarında bu site yazıyordu altta (urlsiyle) Turkcell'in sitesi mi bu?

Burada hala 119TL hocam alacaksanız buradan alın indirimde bu fiyatın altına düşmeyecektir:

Hocam çok fazla şikayet var site hakkında. OZELTEKLIF1AY kodu hala geçerli mi bilginiz var mı? Çünkü onunla GAME+'nın sitesinde 130TL'ye düşüyordu 10 TL daha verip güvenli yerden alırım.

Evet hala geçerliymiş kod 130TL'ye denk geliyor.

Son düzenleme:
Hocam bu site güvenilir değil mi? Ben çünkü Tosla'dan GFN 140 lirayken 110 liraya Tosla'dan GFN almıştım ve bana kodu yolladıklarında bu site yazıyordu altta (urlsiyle) Turkcell'in sitesi mi bu?

Hocam çok fazla şikayet var site hakkında. OZELTEKLIF1AY kodu hala geçerli mi bilginiz var mı? Çünkü onunla GAME+'nın sitesinde 130TL'ye düşüyordu 10 TL daha verip güvenli yerden alırım.

O kod hakkında bilgim yok ve ben buradan kod aldım çalıştı hocam.

Hocam bazı kişiler alınabilir ama sıkıntı yaşarsanız müşteri temsilcileri çok kötü diyorlar. Başka ucuza satan site yok mu?

Başka yok hocam ben çoğu yere bakmıştım bir de Etail'de 140TL'ye vardı ama oda zam yemiş.

Anladım hocam. Şu an Boosteroid kullanıyorum 4-5 güne bitecek. Bayramda geliyor güzel para toplarım alacağım 1-3 aylık.

Belki elinde kod olan birini bulabilirseniz öylede ucuza gelebilir hocam bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı