GeForce NOW benzeri program tavsiyesi

berkay235

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık iki aydır GeForce NOW Premium kullanıyorum. Fakat belli başlı oyunlar bu platformda bulunmamakta. Mesela GTA 5 gibi. Sizin GeForce NOW dışında bildiğiniz bir platforma benzer paralı-parasız fark etmez (mobil için değil) bir yer var mı? Varsa ya da bilen varsa söyleyebilir mi?

Rockstar oyunları için en iyi seçenek Boosteroid, genel olarak alternatif Xcloud var oldukça hızlı pratik, fiyat olarakta uygun. Tek sıkıntısı tam olarak 1080p değil, 720p'de değil arada bir çözünürlük gibi çok net değil bulanıkta değil fakat her halükarda Gameplus Geforce Now'undan iyi.

Rockstar oyunları için en iyi seçenek Boosteroid, genel olarak alternatif Xcloud var oldukça hızlı pratik, fiyat olarakta uygun. Tek sıkıntısı tam olarak 1080p değil, 720p'de değil arada bir çözünürlük gibi çok net değil bulanıkta değil fakat her halükarda Gameplus Geforce Now'undan iyi.
boosteoridi biraz inceledim.Güzelmiş ama 13 euro biraz pahalı.Geforce Nowdaki gibi gecikme olurmu?.

boosteoridi biraz inceledim.Güzelmiş ama 13 euro biraz pahalı.Geforce Nowdaki gibi gecikme olurmu?.
Gecikme internet hızınız ile alakalı hocam GeForce NOW'daki gibi sunucu seçme yok internetinizin hızına göre otomatik kendisi seçiyor bunu diyeyim en son sunucuları Romanya'ya kadar geldi boosteridin ama bu sizi direk Romanya'ya atar dersem yalan olur dediğim gibi internet hızınız pinginizle ilgili bir durum bu dediğiniz 13 dolar 6 aylık 6 aylığına 79.89 euroluk tek bir işlem ödeyip 6 aylığı 13 euroya getiriyorsunuz normal standart paketi ise 14.89 euro.

@771722'nın attığı asus linkinde​

Event tıme.
2024/07/31 19:00 ~ 2024/12/31 18:59
Fınal regıstratıon end date.
2024/12/31 18:59
Bu tarihlere kadar seçili ASUS anakart ekran kartı vs bunlardan birini aldığınızda gerekli formu doldurup işleminiz onaylandığında Boosteroid'in indirim kodu bölümüne ekleyip 6 aylığı tek seferlik ödeme 79.89'dan €63.89'ya düşüyor 1 aylığı ise 14.89'dan 7.49euroya kadar düşüyor. ASUS'un parçalarını bu tarihlere kadar alma şansınız varsa boosterid değerlendirilebilir ondan hariç ya XCloud ya boosterid ya da GeForce NOW seçim sizin.

Gecikme internet hızınız ile alakalı hocam GeForce NOW'daki gibi sunucu seçme yok internetinizin hızına göre otomatik kendisi seçiyor bunu diyeyim en son sunucuları Romanya'ya kadar geldi boosteridin ama bu sizi direk Romanya'ya atar dersem yalan olur dediğim gibi internet hızınız pinginizle ilgili bir durum bu dediğiniz 13 dolar 6 aylık 6 aylığına 79.89 euroluk tek bir işlem ödeyip 6 aylığı 13 euroya getiriyorsunuz normal standart paketi ise 14.89 euro.

@771722'nın attığı ASUS linkinde​

Event tıme.
2024/07/31 19:00 ~ 2024/12/31 18:59
Fınal regıstratıon end date.
2024/12/31 18:59
Bu tarihlere kadar seçili ASUS anakart ekran kartı vs bunlardan birini aldığınızda gerekli formu doldurup işleminiz onaylandığında Boosteroid'in indirim kodu bölümüne ekleyip 6 aylığı tek seferlik ödeme 79.89'dan €63.89'ya düşüyor 1 aylığı ise 14.89'dan 7.49euroya kadar düşüyor. ASUS'un parçalarını bu tarihlere kadar alma şansınız varsa boosterid değerlendirilebilir ondan hariç ya XCloud'ya boosterid ya da GeForce NOW seçim sizin.

Tamamdır. Peki mesela GFN de RTX 2080 ekran kartı veriyor boosteoridde daha kaliteli bir şey mi? Pakkette görmüştüm 4K falan bir şeyler yazıyordu ama tam emin olamadım. Çünkü GFN 250 TL gibi bir şey Boosteroid yaklaşık 500-600 galiba arasındaki farkın sebebi grafik kalitesi mi? Yoksa euro olduğu için mi?

Tamamdır. Peki mesela GFN de RTX 2080 ekran kartı veriyor boosteoridde daha kaliteli bir şey mi? Pakkette görmüştüm 4K falan bir şeyler yazıyordu ama tam emin olamadım. Çünkü GFN 250 TL gibi bir şey Boosteroid yaklaşık 500-600 galiba arasındaki farkın sebebi grafik kalitesi mi? Yoksa euro olduğu için mi?
Paket bölümünde biraz aşağıya indiğinde zaten paketin içinde hangi ekran kartı ve RAM verdikleri yazıyor hocam neyse o verilir GeForce NOW Ultimate'de 4080 diyorlarsa sana 3080 gelmiyorsa Boosteroid'de de öyledir. Şunları veriyor Boosteroid;
  • CPU AMD EPYC Zen 4
  • RAM DDR5 28GB
  • GPU Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6
(Hem grafik kalitesi hem de eurodan dolayı) oyun çeşitliliğinden istiyorsan Boosteroid öneririm(Boosteroid'e artık hem Steam hem Epic hem de Xbox hesabınızı bağlayıp Xbox Game Pass kütüphanesindeki oyunlarınızıda oynama şansınızı size sunuyor) hocam ama xcloudoda bakmanı öneririm. XCloud'un sunucuları nerede onda pek emin değilim oda Xbox Game Pass Ultimate aboneliği zorunlu olduğu için oda 309 TL doğal olarak yine dönüp dolaşıp GeForce NOW'a dönüyor iş.

Son düzenleme:
Paket bölümünde biraz aşağıya indiğinde zaten paketin içinde hangi ekran kartı ve RAM verdikleri yazıyor hocam neyse o verilir GeForce NOW Ultimate'de 4080 diyorlarsa sana 3080 gelmiyorsa Boosteroid'de de öyledir. Şunları veriyor Boosteroid;
  • CPU AMD EPYC Zen 4
  • RAM DDR5 28GB
  • GPU Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6
(Hem grafik kalitesi hem de eurodan dolayı) oyun çeşitliliğinden istiyorsan Boosteroid öneririm(Boosteroid'e artık hem Steam hem Epic hem de Xbox hesabınızı bağlayıp Xbox Game Pass kütüphanesindeki oyunlarınızıda oynama şansınızı size sunuyor) hocam ama xcloudoda bakmanı öneririm. XCloud'un sunucuları nerede onda pek emin değilim oda Xbox Game Pass Ultimate aboneliği zorunlu olduğu için oda 309 TL doğal olarak yine dönüp dolaşıp GeForce NOW'a dönüyor iş.
Hocam mesela benim yaklaşık 40-50 gibi bir Mbps internet hızım var. Xbox Cloud'da rahatça oynayabilir miyim? Sunucuları yokmuş ama VPN açınca hall oluyor. Bir de bu internet hızıyla Xbox Cloud kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boosteroid olabilir, Boosteroid'in sunucuları yurt dışında olduğu için az da olsa gecikme oluyor. FPS oyunları için tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı