İsfahan
Femtopat
Daha fazla
GeForce Now Beta'yı 20 şubat'tan beri kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlar 60 FPS sabit oluyordu ara sıra FPS düşmesi oluyordu. Son 5-6 gün de FPS düşmesi sorunuyla birlikte 60 FPS vermemeye başladı. Bütün oyunlarda 40-55 arası FPS alıyorum. Normal bilgisayarımda bu FPS'leri alsam çok gözüme batmazdı ancak bu sistem de çok kasma oluyormuş gibi hissettiriyor. Yapmadığım oyun içi ayarı ya da yapmadığım GeForce Now ayarı kalmadı ancak ben ne yaparsam yapayım hep FPS 40-55 arası hiçbir zaman değişmiyor. Şu an kapalı beta da olduğundan dolayı çok az kullanıcısı var. Bu sorun tek bende mi? Diğerlerinde de böyle bir sorun var mı onu anlayamadım. GeForce Now beta kullananlar aldıkları FPS değerlerini deneyimlerini yazabilir mi?
Not: 50bmit hız kullanıyorum ve kesinlikle görüntüde çamurlanma olmuyor. FPS düşüşünün sebebini kendi internetimden olduğunu düşünmüyorum.
Not: 50bmit hız kullanıyorum ve kesinlikle görüntüde çamurlanma olmuyor. FPS düşüşünün sebebini kendi internetimden olduğunu düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: