GeForce Now Beta da FPS düşüşleri

İsfahan

Femtopat
Daha fazla  
GeForce Now Beta'yı 20 şubat'tan beri kullanıyorum. İlk kullandığım zamanlar 60 FPS sabit oluyordu ara sıra FPS düşmesi oluyordu. Son 5-6 gün de FPS düşmesi sorunuyla birlikte 60 FPS vermemeye başladı. Bütün oyunlarda 40-55 arası FPS alıyorum. Normal bilgisayarımda bu FPS'leri alsam çok gözüme batmazdı ancak bu sistem de çok kasma oluyormuş gibi hissettiriyor. Yapmadığım oyun içi ayarı ya da yapmadığım GeForce Now ayarı kalmadı ancak ben ne yaparsam yapayım hep FPS 40-55 arası hiçbir zaman değişmiyor. Şu an kapalı beta da olduğundan dolayı çok az kullanıcısı var. Bu sorun tek bende mi? Diğerlerinde de böyle bir sorun var mı onu anlayamadım. GeForce Now beta kullananlar aldıkları FPS değerlerini deneyimlerini yazabilir mi?
Not: 50bmit hız kullanıyorum ve kesinlikle görüntüde çamurlanma olmuyor. FPS düşüşünün sebebini kendi internetimden olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyunlarda bende de FPS düşüşü oluyor ama 40-55 FPS'te hiç kalmadı.

Hangi oyunlar da nasıl performans aldığınızı yazar mısınız? Gameplus'ın dediklerine göre RTX 2080 ekran kartıyla oyun oynuyoruz ancak durum pek de öyle değil gibi duruyor.

Hangi oyunlar da nasıl performans aldığınızı yazar mısınız? Gameplus'ın dediklerine göre RTX 2080 ekran kartıyla oyun oynuyoruz ancak durum pek de öyle değil gibi duruyor.

Hayır RTX 2080 kullanmıyor.

1615043887209.png

Çok garip, Tesla T10 kullanıyorlar diye biliyorum, arada sırada oynuyorum GeForce Now üzerinden hiç FPS düşüşü sorunu yaşamadım. Avrupa sunucularında da oynamayı denediniz mi?

Çok garip, Tesla T10 kullanıyorlar diye biliyorum, arada sırada oynuyorum GeForce NOW üzerinden hiç FPS düşüşü sorunu yaşamadım. Avrupa sunucularında da oynamayı denediniz mi?

Hayır. Avrupa sunucularında hiç oynamadım. Bu sorun bir bende var herhalde başka kimse de görmedim. Müşteri hizmetleri de yok geri bildirim yolluyorum geri dönen mesaj da yok.
Son zamanlarda 60 FPS sabit oynatıyor ancak 4 5 saniye de bir FPS bir anda 1'e düşüyor sonra düzeliyor. Ama bugün girdiğimde yine Low ayarlarda da oynamama rağmen 40-55 FPS değerleri aldım. Zaten ayarları değiştirince de FPS değeri değişmiyor. Ne yaparsam yapayım FPS 40-55 arası oluyor her zaman.

Son düzenleme:
Bu sorun avrupa sunucusunda hala var. İlk kullandığım zamanlar bende de sorun olmuyordu. Ben gameplus betasını kullanmadım ama avrupa sunucularında güzel güzel oynuyordum. Son 5-6 aydır ne zaman denersem deneyeyim, FPS low ayarlarda da high ayarlarda da sürekli düşüyor ve bu sürekli drop şeklinde oluyor. Canlı destek de sorunumu düzeltememişti. 50mbit internet hızım var.

Bu sorun avrupa sunucusunda hala var. İlk kullandığım zamanlar bende de sorun olmuyordu. Ben gameplus betasını kullanmadım ama avrupa sunucularında güzel güzel oynuyordum. Son 5-6 aydır ne zaman denersem deneyeyim, FPS low ayarlarda da high ayarlarda da sürekli düşüyor ve bu sürekli drop şeklinde oluyor. Canlı destek de sorunumu düzeltememişti. 50mbit internet hızım var.
O zaman bu sorun bazı kişilerde oluyor ve yakın zamanda da çözüm olacak gibi durmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı