Sorunun sizinle alakalı olacağını zannetmiyorum. Bende 81mbps internet kullanmama rağmen pikselleşme yaşıyordum.50 Mbit internetim var, interneti benden başka kullanan olmadıgı halde ekran pikselleşiyor. Eu central 3 sunucusunu seçtim ayarlardan, diger ayarlara baktım özeli seçip 30 Mbit'i seçtim ama hala sorun devam ediyor.
Normal bilgisayarda oynarken aldığınız grafik kalitesini beklemeyin.
VodafoneServis sağlayıcın ne ?
Ben Superonline kullanıyorum telefonumdan GeForce Now girdiğim zaman internet hızım 24 den 2 ye düşüyor. Operetörler bilerek hızı yavaşlatıyor yani.Çok fazla bir beklentim yok ama aşırı derecede fazla oluyor.
Vodafone
Vodafone
Vodafone
Vodafone
Operatörler hızınızı yavaşlatmazlar ya trafik vardır yada wifi ile bağlantı sağladığınız için düşük geliyordur.Ben Superonline kullanıyorum telefonumdan GeForce Now girdiğim zaman internet hızım 24 den 2 ye düşüyor. Operetörler bilerek hızı yavaşlatıyor yani.
Hayır bildiğin dümdüz hızımı yavaşlatıyolar. Tam GeForce Now a girdiğimden 1-2 dakika sonra hızım 2 mbps ye düşüyor. Kapattıktan 2 dakika sonra ise normale dönüyor hızım. Sosyalde konular var GeForce Now 2 mbps sorunu diye yazıp bakabilirsin.Operatörler hızınızı yavaşlatmazlar ya trafik vardır yada wifi ile bağlantı sağladığınız için düşük geliyordur.
Hızın 16mbps ise indirme hızın saniyede 2mb olacaktır. Gördüğün değerin 2mbps olduğuna emin misin? Bir de Nvidia'nın Türkiye'de serveri var mı bilmiyorum ama yoksa bu değerler gayet doğal.Hayır bildiğin dümdüz hızımı yavaşlatıyolar. Tam GeForce Now a girdiğimden 1-2 dakika sonra hızım 2 mbps ye düşüyor. Kapattıktan 2 dakika sonra ise normale dönüyor hızım. Sosyalde konular var GeForce Now 2 mbps sorunu diye yazıp bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.