GeForce Now çalışmayı durdurdu hatası

Bedirhan08

Decapat
Arkadaşlar GeForce Now'da herhangi bir oyuna girerken küçük bir pencere açılıp GeForce Now çalışmayı durdurdu yazıyor. Bende eski sürümünü indirdim orada sisteminiz minimum gereksinimleri karşılamıyor dedi. Ama kapatıp açtığımda otomatik güncel sürümü yükseltiyor.
Sistemim i3 4005U, 4 GB RAM, AMD Radeon R5 M.230 GPU.
İnternet hızım 10 Mbps civarı bazen 9 oluyor bazen 13 falan. Yardım eder misiniz lütfen?

15812400426611809495947693402100.jpg

Arkadaşlar GeForce Now'da herhangi bir oyuna girerken küçük bir pencere açılıp GeForce Now çalışmayı durdurdu yazıyor. Bende eski sürümünü indirdim orada sisteminiz minimum gereksinimleri karşılamıyor dedi. Ama kapatıp açtığımda otomatik güncel sürümü yükseltiyor.
Sistemim i3 4005U, 4 GB RAM, AMD Radeon R5 M.230 GPU.
İnternet hızım 10 Mbps civarı bazen 9 oluyor bazen 13 falan. Yardım eder misiniz lütfen?

Eki Görüntüle 498621
Yaşadığın sorun hakkında bir bilgim yok ama internetin kötü ise tavsiyem offline oyunlar oynaman olcaktır çünkü aynı internet hızı bende de var deneme amaçlı bir el LoL oyniyim dedim işkence çektim.

hiçbir oyun açılmıyorki direkt bu hatayı veriyor herhangi bir oyunu açmaya çalıştığımda. defalarca silip yeniden yükledim ama yine aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı